MENU

středa 6. října 2021

PODZIMNÍ VÝZDOBA BYTU

Přeji vám hezkou středu! Tento víkend pro mě byl odpočinkový, jelikož mě od pátku pobolívalo v krku a tak jsem se nepouštěla do žádných velkých akcí. Spíše jsem relaxovala, ale abych využila čas strávený doma, snažila jsem se věnovat i blogu a připravit tak nějaké články. No a protože tu máme podzim, což je mé oblíbené roční období, rozhodla jsem se je vést právě v tomto duchu a rozhodně tu nesmí chybět klasický článek o podzimní výzdobě. Nakupování dekorací je mým velkým koníčkem, zejména na podzim a Vánoce. Ani letos jsem nezahálela a navštívila Pepco i Kik, kde mají vždy dle mého názoru nejkrásnější doplňky za příznivé ceny. Letos jsem poprvé dekorovala byt, kam jsem se v květnu stěhovala a jistě sami uznáte, že jsem se celkem "vyřádila" :D. Pro někoho je tento styl možná až příliš kýčovitý, ale já si na něj potrpím a cítím se v takto vyzdobeném prostředí příjemně a útulně. 




Jako první přišel na řadu parapet pod oknem, který mám hned nad psacím stolem. Při psaní a práci mám tedy krásný výhled na velkou dýni, která je u mě letos novinkou a pořídila jsem jí právě v Pepcu. Hned vedle jsem umístila vřes od mamky a příjemně voňavou svíčku.



Stolek pod televizí zdobí svítící lístečky, pár svíček a zlatá sova, kterou jsem si zamilovala už minulý rok. Přesně tohle je ten kýčovitý prvek, ale mě se hrozně líbí. 




Podzimní větvičky do vázy a drobné dekorace v knihovně též nesmí chybět. 




Na konferenčním stolku leží opět váza s nádherně zbarveným listím, svíčky a zlatá veverka, která ladí k dekoračnímu tácu. Tohle je asi můj nejoblíbenější prvek z celé výzdoby bytu.



Jako poslední přichází na řadu druhý parapet nad mojí postelí, který zdobí další větvičky a o něco větší veverka, než na předchozí fotce. Při příchodu do mého bytu je to asi první věc, která uhodí do očí, ale pokud máte rádi podobný styl jako já, uznejte, že je prostě kouzelná! :D 

To by z mých dekorací bylo vše a dejte mi vědět do komentářů, zda jste si i vy vaše bydlení letos sladili do podzimní atmosféry. 

48 komentářů :

  1. Jéé ta keramická jablíčka mám také, akorát v mintové a béžové barvě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro někoho možná kýč, ale pro mě krása! Jsi šikulka, je to moc hezké a podle mě přiměřené, alespoň pro nás všechny, kdo máme rádi takový ten útulný domov! Já sama podzim tolik neřeším, ale už se připravuji a nemohu se dočkat Vánoc 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásnu jesennú výzdobu, vres je nádherný a zaujala ma ja tekvica :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to hrozně krásně vyzdobené! Moc se mi to líbí, ale jsem líná si něco takového pořizovat 😁 ale být to dělá o hodně utulnejsi :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne si si to vyzdobila! :) Ja všetky takéto dekorácie úplne zbožňujem a vždy rada zájdem do obchodov, ktoré si aj ty spomínala.

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  6. Ty to máš krásný😍 asi bych měla taky trochu poladit byt už do podzimních barev :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta zlatá veverka je super. Můžu se zeptat odkud ji máš? Já sice doma jednu mám, ale vzhledem ke své ikonce bych chtěla i tuhle :D.
    Já dekoruji střídmě protože nesnážím utírání prachu a snažím se, abych ho měla co nejjednoušší (takže co nejméně věcí, se kterými musím hýbat) Mám jen vázičku s svíčku na tácu (ostatně jednu verzi jsem teď fotila na blog)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem jí asi před dvěma lety v Kiku, takových zlatých dekorací tam mají mraky. :))

      Vymazat
  8. Moc hezky sis to doma vyzdobila! :). Mně se moc líbí ten svítící řetěz s lístky :). Já to doma také trochu vyzdobila :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám na výzdobu nejraději Vánoce, to prostě miluju. Všude světýlka a různé dekorace a svíčky. Strašně se těším až budu bydlet ve svém a všechno si to tam vyzdobím. Na podzim bycch volila asi nějakou výzdobu do truhlíku a nějakou dýni před dveře, ale nějak víc bych to nepřeháněla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě chápu, také jsem se nemohla dočkat do svého, až si vše vyzdobím. Aspoň se máš na co těšit! :))

      Vymazat
  10. Jej Pavlínka, máš to teda krásne. Ja som sa tento rok výzdoby asi vzdala keďže pendlujem medzi internátom a domovom, ale neskutočne sa teším kedy už budem vo svojom a budem si to tam môcť takto skrášľovať.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  11. Nádhera!! Já miluju kýče (většinou), takže mně se tvoje výzdoba moc líbí. Je to ten správný kýč!! :)) Já zatím doma nemám výzdobu žádnou. :(

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se to hodně líbí, protože sama to mám ráda. O to víc mě mrzí, že si tento rok podzimní výzdobu asi neužuju, jak se stěhujeme a není zdaleka vše hotové. Neměla bych to zatím ani kam dát a fakt mě to štve, protože podzim miluji! :( Pořád doufám, že se to nějak stihne aspoň do půlky října :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vánoční výzdobu už třeba stihneš a vynahradíš si to. :)) Děkuji. ♡

      Vymazat
  13. Naprosto úžasná výzdoba <3! Mamka zrovna šla okolo, viděla tvé fotky a také moc chválila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná výzdoba a fotografie! A ako psychologička musím samozrejme pochváliť výber kníh 😂❤❤

    ⋒ (Toxická) Pozitivita ⋒ Keď pozitivita ubližuje — bars atelier - ⋒ Instagram

    OdpovědětVymazat
  15. Výzdoba fakt rozkošná! <3 Vždy na netu takhle obdivuji, jak si lidi dokážou pokoj/byt/dům bombově vyzdobit, ale já na to asi nemám geny. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,
    moc pěkná výzdoba, líbí se mi vřesík a svíčka. Já jsem si na podzim koupila nové polštářky, umělé a sušené květiny, ubrus na konferenční stolek z látky, co připomíná pytlovinu a nějaká pěkná světýlka. Něco jsem už stihla naaranžovat, zbytek snad někdy ve volnu...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš také krásné dekorace, vždy to prostředí dokáží zútulnit. :))

      Vymazat
  17. Dekorace se ti moc povedly, ta atmosféra je fakt hezky podzimní! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  18. Vřes miluju.. ❤ a stejnou svíčku jsem kupovala jako dárek k narozeninám.. ��

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherná výzdoba, vypadá to suprově :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  20. Jak sama píšeš, pro někoho trošku moc a já jsem přesně ten případ. Mě by úplně stačila ta výzdoba na parapetě. Vřes naprosto miluji, to udělá takovou parádu snad všude a vždycky. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taková královna kýče v tomto, Vánoce si myslím dopadnou ještě "hůře". :D

      Vymazat
  21. No téda, máš to naprosto dokonalé. :) Líbí se mi to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  22. Wow to máš krásně vyzdobené!

    Já nic moc nedělám, snad jen pak na Vánoce... :D

    Ela

    OdpovědětVymazat
  23. Moc krásná výzdoba 🙂 a i hezky nafoceno. Miluju tyhle období, kdy si to doma můžeme hezky zpříjemnit a vyzdobit, je to pak hned takové veselejší 🤗.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc pěkné. Fakt jo. My jsme si udělali na Vánoce radost taky a pořídili si dekorativni lampy. Manželka si je už delší dobu přála. Já sice nejsem úplně fanoušek, protože jdu spíše po praktičnosti, ale nakonec jsem seznal, že i tak ty lampy svítí poměrně dost a není to jen taková ta "instagramová" blbina.

    OdpovědětVymazat