MENU

pondělí 11. dubna 2022

MOJE NEDĚLE & ZAČÁTEK NOVÉHO TÝDNE

Krásné pondělí vám přeji! Začátek týdne sice asi nikdy není extra veselou záležitostí, ale většina z nás se snad může těšit na prodloužený víkend v podobě velikonočních svátků. Pátek i pondělí je volno a já se nemůžu dočkat, až vyrazím na akci s kamarády, uklidím si celý byt a s rodinou zajdu na zelené pivo, což je naše každoroční tradice. Nicméně nebudu předbíhat, jelikož do té doby mě čeká spoustu pracovních povinností a samozřejmě bych ráda dohnala i zpoždění na blogu. Poslední dobou se snažím opět vše plánovat dopředu a rozvrhnout si čas. U mě totiž platí, že co není naplánované v diáři, jako by nebylo. Plno věcí jsem se snažila dát dohromady během včerejší neděle a s příchodem jara začínám být plná motivace. Pustila jsem se i do cvičení, které se mi (musím zaťukat) daří relativně plnit. Možná je to i tím, že se po několika letech chystám na dovolenou k moři a vypadá to, že letos to konečně klapne. Kvůli covidu jsme totiž zájezd museli už dvakrát zrušit. Neskutečně se těším, ale dokud nebudu sedět v letadle, nevěřím, že skutečně odletíme. :D Je neuvěřitelné, že už je duben, i když ranní teploty mi dnes ráno připomínaly spíše leden. 

Jarní atmosféru jsem se doma pokusila vykouzlit čerstvými tulipány. Ty patří k mým nejoblíbenějším květinám a pohled na ně mi vždy zlepší náladu. 
Na programu byl i klasický nedělní nákup. Tentokrát jsem zavítala do Lidlu a objevila jsem tohle musli s bílou čokoládou a ovocem. Dle složení by nemělo být doslazené cukrem, což je pro mě ideální a chuťově je také výborné.
Chystání oběda do práce. Kdo bydlíte sami uznejte, že je prokletí vařit pro jednu osobu. :D Vždy udělám množství, že jím stejné jídlo dva nebo tři dny, ale u tohoto kuřecího kari s mrkví mi to vůbec nevadí! Samozřejmě nesměla chybět i pleťová maska - to už je má nedělní rutina.
Jak říkám - co si nenapíšu, jako by neexistovalo. Bez pomocníka Dolleru bych byla jako bez hlavy. No a nebyla by to neděle bez úklidu a plné pračky. Tentokrát jsem díky hromadě špinavého prádla otočila celkem tři, ale už je vše opět na svém místě čisté i vyžehlené. Asi jsem divná, ale praní a žehlení jsou domácí práce, které mě baví. :D 
Nedělní večer jsem zakončila čtením knihy a výbornou večeří. Poslední dobou jsem si oblíbila zapečené tortilly na milion způsobů! 
Jaký jste měli víkend vy? 

17 komentářů :

  1. Zajímavé čtení ☺♥. Jak jsem psala Adce, jsem snad poslední, kdo si nepořídil tulipány. ☺
    Krásný týden měj!!
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Tulipány jsou krásné :) Moje kolegyně si je pravidelně do práce kupují a vždycky jim je potajmu závidím :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Bez diáře a to-do listů jsem také jak bez hlavy, co si nenapíšu, to neudělám. :D Ta úvodní fotka vypadá úplně jako z nějakého katalogu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky. A máš krásnou vázu.

    OdpovědětVymazat
  5. Já prodloužený víkend strávím v práci, takže nějaké Velikonoce úplně neřeším :)
    My poslední dobou hodně děláme doma, v lese, na baráku, no prostě je toho moc :D

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si prodloužený víkend, já pádím hned v pondělí do práce :-D Když vidím jídlo na fotkách...jdu se nasnídat, mám hlad :-D Jinak moc ti přeji a doufám, že ti dovolené u moře klapne! Pořádně si odpočiň a těším se na článek od moře plné krásných fotek ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tulipány jsou krásné, ty miluju, mám teď doma žíhané růžové, moc pěkný článek :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné dny, doufám, že sis prodloužený víkend a svátky užila :).

    OdpovědětVymazat
  9. Tak snad ti to moře letos už vyjde! :) My ho zase vloni v plánu neměli a přesto jsme se tam vydali :D Bydlím s přítelem, tak mi to vaření nevadí, ale kdybych měla vařit jen pro sebe, tak to bude bída a nebude se mi moc chtít..:D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  10. Také jsem se na prodloužený víkend moc těšila. Ve čtvrtek za mnou přijela mamka a jezdily jsme po okolí Budějovic na kole :) v pátek večer jsme se vrátily. Vyšlo nám krásné počasí. Včera byla kosa!
    Také strašně moc plánuji :D možná až nezdravě moc :D
    Tulipány mám také moc ráda :) <3 tortillami mi děláš chutě :D
    Přeji krásný nový týden :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké střípky, tulipány jsou úžasné, ale vždy si raději koupím květinu v květináči.

    OdpovědětVymazat
  12. Miluji tulipány! :) A ta tortilla vypadá skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  13. Ty fotky jsou krásné! Jinak prodloužný víkend byl super :)
    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  14. Mě také domácí práce nevadí. Mám ráda ten pocit, jak je potom krásně čisto a uklizeno :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To vypadá jako fajne chill. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat