MENU

sobota 20. července 2019

VÍTÁM VÁS NA NOVÉM BLOGU

Název článku asi mluví za vše. Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla, že po 7 letech mého blogování přejdu na novou doménu. Můj původní blog s-hejvi.blog.cz opouštím z jednoho jediného důvodu - jsou tím neustálé výpadky, které již nabily takového rázu, že přidávat dál články za každou cenu se prostě nevyplácí. Není to poprvé, podruhé a není to ani po desáté. Na Blogu.cz se čím dál častěji vyskytují problémy s obrázky, komentáři a i se samotným načítáním mého blogu. Dlouho jsem nad touto variantou uvažovala. Nápad přejít na blogger.com se v mé hlavě nezrodil během týdne nebo měsíce. Zvážila jsem všechna pro a proti a i když pozitivních bodů jsem našla opravdu hodně, ten jediný negativní je skutečně v těch 7 letech mého úsilí...

Od roku 2012 jsem přidávala mé zážitky, plno fotek, dojmů a názorů. Loučí se mi s mým původním blogem těžko, jsou tam vzpomínky, o které nechci přijít a proto ho nesmažu a bude nadále zobrazen ve stavu, v jakém ho znáte. Ráda se tam vrátím zavzpomínat, ráda se tam vrátím pročíst si mé starší příspěvky, ale abych dál bojovala s neustálými problémy, které denně ničí mojí radost z tvoření blogu jako mého koníčku, rozhodla jsem se pro tento krok.

Doufám, že tím neodradím mé čtenáře a doufám, že se vám na tomto novém blogu bude líbit a budeme se nadále potkávat. Budu se snažit dát do tvorby maximum a i v tomto mě konec konců bohužel blog.cz omezoval. Je to tu pro mě vše nové a proto prosím ze začátku pochopte drobné nedostatky :)

Mějte se krásně a budu se těšit u dalších, snad i úspěšnějších článků!


8 komentářů :

  1. Úplně ti rozumím. Přesně z toho důvodu jsem přešla z blog.cz na blogger. A víš co? Jsem fakt spokojená! :-) Takže já doufám, že budeš i ty a budeš tu mít nadále své i nové čtenáře a bude se ti tu líbit! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že vše bude konečně klapat tak, jak má a děkuji! :)

      Vymazat
  2. Já jsem moc ráda, že ses pro tuto změnu rozhodla :) Držím palce, abys byla na bloggeru spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. To je přesně důvod, proč jsem před nějakým tím rokem učinila stejné rozhodnutí. Je to škoda, na blog.cz jsem začínala. Bylo pak hodně těžké zvykat si na něco jiného, ale toho rozhodnutí teď zpětně vůbec nelituji. Bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Přeji ti, abys to jednou cítila taky tak. Hodně štěstí na nové doméně!

    OdpovědětVymazat
  4. Já to měla podobně, také jsem měnila doménu a nechávala vše za sebou čistě z technických důvodů. Dobře si pamatuji ty rozpačité pocity - na jedné straně radost, jak vše na Bloggeru krásně funguje, na druhou opuštěných 8 let plných článků a komentářů a taky strach, že přesunem přijdu o čtenáře. Sice to pár měsíců trvalo, ale nakonec se naučili chodit i na nový blog a já jsem zpětně ráda, že jsem se odhodlala ke změně. Tak držím palce, ať se to brzy naučí i u tebe a ať ti nový blog přináší jen radost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem maximálně spokojená, snad mi tenhle pocit nadále vydrží - a děkuju! :))

      Vymazat