MENU

čtvrtek 19. prosince 2019

BLOGMAS #19 | POSLEDNÍ PŘÍPRAVY A KONEC SEMESTRU

Krásný čtvrtek všem! U mě oficiálně začínají vánoční prázdniny a včerejším dnem jsme s holkama ukončily náš předposlední semestr na vysoké škole. Už nás v lednu čekají "jen" zkoušky a dopisování diplomových prací. Následně neuvěřitelný stres a státnice, haha. Každopádně to až moc předbíhám! Momentálně se nemůžu dočkat Vánoc a probíhají u nás poslední přípravy. Cukroví máme hotové, živý stromeček do našeho pokoje koupený a dnes mě ještě čeká večeře s kamarádkou a balení do Prahy. Ano, konečně! Po roce s Nikčou opět navštívíme vánoční Prahu, která je naprosto dokonalá. Rozhodně se následující dny můžete těšit na články plné fotek z našeho dvoudenního dobrodružství! :D Konečně jsem se dočkala klidu a volna, které si následující dny chci užít na maximum. Mějte se krásně a zase zítra! 

5 komentářů :

  1. Taky mám konečně prázdniny od školy! 😂A už si jen užívat tu pohodu Vánoc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si Prahu. Mně bohatě stačí, když se cestou do a z práce motám mezi davy turistů (pracuju pár kroků od Karlova mostu), takže už se po práci nikam do centra nehrnu. Sice bych šla docela někam na svařák nebo punč, ale odrazují mne ty davy lidí....

    OdpovědětVymazat
  3. Praha je krásná i vánoční, jenom škoda, že je tam tolik lidí. Nemám ráda tlačenice. :-) Hlavně si to holky užije a těším se na fotky! :-)

    OdpovědětVymazat