MENU

čtvrtek 12. prosince 2019

BLOGMAS #12 | TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

Krásný večer! Tento článek možná bude publikovaný pozdě, jelikož předpokládám, že drtivá většina z vás už má vánoční dárky nakoupené. Každopádně i mě stále chybí nějaké drobnosti a myslím si, že malá inspirace v podobě tipů na dárečky neuškodí. Jsme přesně v polovině blogmas a do Vánoc zbývá 12 dní! I proto jsem se rozhodla s vámi podělit o tyto body, pokud byste přeci jenom ještě sháněli překvapení pod stromeček pro své blízké. Dnes to bude článek zaměřený na dárečky pro maminky, kamarádky, babičky - prostě dámské zastoupení! Předem už teď prozradím, že zítra se můžete těšit na několik tipů naopak pro muže. Tak jdeme na to!

1. Knížky jsou dle mého názoru dárek, kterým nikdy nic nezkazíte. Samozřejmě pokud o druhém člověku víte, že si občas něco přečte. Pro dámy mi přijde jako hezký tip knížka Hygge, kterou si sama plánují v blízké době přečíst. Další variantou mohou být různé kuchařky, které jsou zaměřené nejen na jídlo, ale i smoothies. Taková kniha plná zajímavých receptů určitě potěší každou dámu.

2. Vánoční pyžamo je též sázka na jistotu. Momentálně jsem v moc hezkém provedení zahlédla pyžama v New Yorkeru, ale i na internetových e-shopech můžete najít krásné varianty!

3. Kosmetika, sprchové gely a dárkové sady jsou univerzální dárek, který též nikdy neurazí. Konkrétní tip ode mě dávám přímo na značku Yves Rocher, která letos má naprosto dokonalou vánoční řadu.

4. Hrnečky. Neznám žádnou dívku či ženu, které by neudělal radost pěkný a útulný hrnek na kávu či čaj. Letos se mi hrozně zalíbily mramorové motivy.

5. Svíčky jsou podobný příklad, jako předchozí položka. Nemusí být zrovna od Yankee Candle, ale nějaká hezká svíčka s nejlépe vánoční vůní potěší každého.

6. Praktickým dárkem je diář. Mě osobně tento dárek každý rok vždy moc potěšil a například Doller je svým provedením naprosto nádherný.

7. Baileys mám zafixovaný jako typický vánoční likér. Vždy si ho přeje moje mamka a pokud víte, že ho ve vašem okolí nějaká dáma také zbožňuje, je to moc hezký dárek, na kterém si navíc pochutná.

8. Aroma lampa s olejíčky je též krásným doplňkem do domácnosti. My ženské si na tyhle drobnosti potrpíme! :)

9. Dárkový poukaz sem dávám z toho důvodu, že jsem zatím neuvedla žádné oblečení, boty či konkrétní šperky a vůně. Tohle vše mohou být krásné dárky, ale jsem toho názoru, že se vždy každému nemusíte trefit do vkusu a proto je mnohdy lepší darovat právě dárkový poukaz.

10. Žehlička na vlasy potěší snad každou ženu a dívku, která si vlasy potřebuje rovnat (zrovna jako já, jelikož po jejím nepoužití mám na hlavě doslova hnízdo).
To by bylo pro dnešní článek vše a dejte mi vědět, zda už máte nakoupené všechny dárky nebo také ještě musíte dokoupit pár drobností. Pokud jste zde našli byť i malou inspiraci, budu moc ráda! 

3 komentáře :

  1. Těchto článků není nikdy dost! Já pořídila ten dárkový poukaz i na knihy, ale to už víš z mého článku :-D Jsou to samé super věcičky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou mi ty poukazy připadají lepší a lepší 😂😍jinak užitečné tipy.

    OdpovědětVymazat
  3. Já potřebuju bundu. Pořádně teplou bundu 😄😄

    OdpovědětVymazat