MENU

pátek 31. ledna 2020

POSLEDNÍ ZKOUŠKA

Krásné páteční ráno! Všem, kteří stále chodíte na střední školu přeji pohodové pololetní prázdniny a vám ostatním, ať už vysokoškolákům či pracujícím, hezký začátek víkendu. Ne nadarmo se říká, že pátek je malá sobota. :D U mě bude každopádně víkend ve znamení učení. V úterý mě čeká poslední zkouška a zároveň je to ta nejobsáhlejší a nejtěžší. Mám dojem, že včera bylo pozdě se začít učit a já začínám teprve dnes. Budu potřebovat hodně štěstí, abych to vůbec zvládla. Jedná se o předmět Sociální politika, který zahrnuje všechny možné zákony, pojištění, nástroje a miliony pojmů, které mi absolutně nic neříkají. Je pro mě ale nevyhnutelné je znát, jelikož jde zároveň i o státnicový předmět. Uvidíme, držte mi palce! Také vám chci poděkovat za krásné komentáře u minulého článku. Na to, že jsem se ho bála vůbec zveřejnit, jelikož nejsem žádný make-up artista, jsem si od vás přečetla jen pozitivní slova, které mě moc potěšily. 

 Má dnešní snídaně - oblíbené vajíčka. 
 Dnes si také musím naplánovat další měsíc do mého Dolleru. S ním je ten život mnohem jednodušší! :D
 Kupa učení a k tomu malá káva po dlouhé době. Dnes jsem na ní měla mimořádnou chuť.
Nakonec něco příjemnějšího. Příští pátek nás s holkama čeká Královský ples, na který se už teď hrozně těším! Po dlouhé době to bude naše další pořádná společná akce. 

4 komentáře :

  1. Držím palce ať ti zkouška vyjde a líčení bylo opravdu krásné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať ti jde učení "od ruky" a v úterý to klapne

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem hrozne ráda, že už se takhle nic učit nemusím, nikdy jsem neměla školu ráda a i teď když si vzpomenu na ten stres před testy a zkouškami... ufff, jsi odvážná a držím palce, ať to jde do hlavy samo!

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce při zkoušce. :) Vajíčka mám také moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat