MENU

neděle 14. června 2020

JDEME DO FINÁLE

Přeji vám krásnou neděli! Dnešní článek bude spíše informační, protože následující dny tu pravděpodobně nic nového neuvidíte. Ozvu se nejspíš až příští víkend, kdy budu už mít kompletně po státnicích. Mám za sebou druhou úspěšnou zkoušku a další dvě mě ještě čekají. Jedna z nich hned zítra a bude to nejnáročnější část, jelikož se jedná o management a jeho aplikaci v praxi. Pro mě je to doslova španělská vesnice a pokud se mi podaří ho zvládnout, bude to jeden malý a zároveň velký zázrak. To je první zásadní překážka a druhou je, že naučit se na následující zkoušku budu mít pouhé 3 dny. Bakalářské státnice byly sice ze všech předmětů v jeden den, ale mám pocit, že teď je materiálu a informací jednou tolik. :D Samozřejmě se to dá předpokládat, protože magistr je o další level výš. Pro mě ale zatím v tom horším slova smyslu, jelikož se na zbylé části vůbec necítím. Budu potřebovat sakra štěstí, tak mi držte palce a v příštím článku se dozvíte, jak vše dopadlo. ❤ 

 Přidávám proto jen několik málo fotek, které se mi v mobilu nahromadily během posledních dnů (ano, není jich mnoho, haha). 
 Babička oslavila své 75. narozeniny. Pro mě to byla minulou sobotu příležitost k tomu vypnout a aspoň na chvíli přenést myšlenky od učení jinam. Tyhle rodinné okamžiky si vždycky užívám. 
 Díky deštivému počasí se mi poslední dobou celkem dost často naskytl pohled z okna na krásnou duhu.
A jak jinak, než kupa papírů. Ať už je to za mnou! Mějte se krásně. 

16 komentářů :

  1. Držím palce, Ty to dáš, musíš si len veriť :-)
    Inak máš krásne líčenie a obočie je topka, čo naň prosím používaš? To moje je biedne, ale tetovanie neprichádza do úvahy, lebo mám celiakiu, teda poruchu imunity a tvoria sa mi keloidné jazvy, takže zostáva len dokreslovanie...
    Pekný deň!

    OdpovědětVymazat
  2. Shejvi budu moc držet palce :) ! Ta úlevička potom je k nezaplacení co .. :-)). Tyjo přijde mi neuvěřitelný že tvůj blog čtu už vážně tak dlouho :-D . "nedávno" sem četla o učení na maturitu.. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    blahopřeji k tomu, co je už složené a přeji hodně štěstí u zbytku zkoušek! Až budeš mít čas, můžeš mrknout ke mně na blog, běží tam až do konce června soutěž o kosmetický balíček:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty to zvládneš, jak nic :) Každopádně držím palce! <3 Akorát jako jsem se ponaučila, že tvoje články nemám číst večer, protože pak mám chuť na sladký :D :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ty státnice to je hnus, když si vzpomenu na loňský rok, kdy jsem se touhle dobou učila na bakalářské a při představě, že mě možná už za rok čekají zas magisterské se mi dělá fakt husí kůže.. budu držet palce, určitě ti to dobře dopadne! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti držím palečky, věřím, že to zvládneš! A už se těším, jak budu číst ten radostný článek s dobrými zprávy! :-) Tak se drž holka! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ti Pavlínko přeji mnoho štěstí!!! Jsi chytrá a milá slečna a já vím, že to zvládneš! 😊♥️

    OdpovědětVymazat
  8. Držím moc palce, aby jsi státnice zvládla! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Hodně štěstíčka!! :))

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc držím palce a těším se články, až to budeš mít vše za sebou!

    OdpovědětVymazat
  11. Věřím, že už to máš v kapse :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ale krásné fotky se Ti nashromáždily :) Já už hodně štěstí přát nebudu, protože vím, že je to tam ♥ Duha mi vždycky udělá radost :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat