MENU

sobota 17. října 2020

NÁKUPY | PODZIM 2020

Krásné sobotní dopoledne všem! V dnešním článku bych vám ráda ukázala několik nových věcí, které jsem si za poslední dobu pořídila a dají se tak zařadit do podzimních nákupů. Letos jsem se nejvíce zaměřila na svetry, jelikož těch není nikdy dost a v mém šatníku chyběly základní barvy jako je černá, béžová či šedá. Nejvíce svetrů mám v bílé a vínové, ale chtělo to nějaké barevné oživení. Člověk si někdy musí udělat radost a myslím si, že zvláště v této době je to potřeba. Podzim mám hrozně ráda, ale jeho letošní atmosféra bohužel není nic moc - na tom se asi shodneme všichni. Kávičky v útulných kavárnách jsou v tuto chvíli pasé a nezbývá než doufat, že k nám ještě aspoň na chvíli zavítá to příjemné podzimní sluníčko. 

Snad mým největším podzimním přáním byl teplý svetrový cardigan. Velmi jsem si je oblíbila, protože jsem člověk, kterému je neustále zima a tenhle kousek je na tohle období ideální. Určitě si ještě nějaký pořídím i v další barvě, jelikož nosit je budu nejspíš nonstop! Tento šedý jsem koupila v F&F.
Jak už jsem zmiňovala, svetříky v béžové (C&A), šedé (Gate) a černé (Pepco) nesměly chybět. Jsou z velmi příjemného materiálu a už se nemůžu dočkat, až je vynosím. Mám pro vás i jeden tip a to je Pepco. Letos tam mají opravdu velký výběr krásných svetrů v nádherných barvách!
O lesklých kotníkových botách jsem se zmiňovala už v mém podzimním wishlistu a jak vidíte, přání se stalo skutečností. :D Během dnů Marianne jsem tyhle krásky pořídila v CCC s 20% slevou a dělají mi radost každý den. Jsou extrémně pohodlné a teplé. 
Nechybí ani pár triček. Samozřejmě jsem jako fanoušek La Casa de Papel také neodolala motivům tohoto seriálu, který je dnes velmi oblíbeným na oblečení obecně a nejen na tričkách. Další volbou byl potisk se jménem mého oblíbeného zpěváka Bon Joviho (F&F).
Na závěr pár nutných drobností. První z nich je můj druhý Doller. Nedám na tento diář dopustit a těším se na náš další společný rok. V Pepcu jsem nemohla nechat hrneček se zlatým detailem a z dekorativní kosmetiky jsem neodolala vínovým lakům na nehty a dlouhotrvající rtěnce z řady Super Stay od Maybelline. A čím jste si letošní podzim zpříjemnili vy? ❤ 

17 komentářů :

  1. Ty svetry jsou boží, na těch já ujíždím :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty svetříky by udělaly nemalou radost!! Jsou krásné ! 🙂❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, že svetrů není nikdy dost, sama je teď potřebuji dokoupit :) Ty tvoje se mi moc líbí, jen nevím, jestli bych si koupila svetr v Pepcu, měla bych strach, že nic nevydrží ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, taky jsem si koupila béžový svetr se zlatými nitkami a černý a moc jsem si je zamilovala ♥ O to více, když je mám z hrabáku a stýy mě pár kaček :) Pak jsem si koupila nový červený set na cvičení, tak se těším, až je vyzkouším!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik pěkných svetrů, těch není nikdy dost. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, svetříky se mi moc líbí a laky taky, dobrá volba! ☺

    OdpovědětVymazat
  7. Prima nákupy, topánky sú super a páči sa mi aj farba rúžu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se letošní podzim strašně líbí :-) Byly i slunečné dny a hlavně letos je krásně mlhavo a zkrátka podzimní počasí :-) Krásné kousky sis pořídila, já se ještě do obchodu chystám, potřebuji ale spíše zimní kabátek ,tak snad pořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jééj tak to su krásne veci. Velmi sa mi páčia topánky a aj tiež tričká su zaujimave.. A svetriky tak to je samozrejmost pred každou nadchádzajucou zimou.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí ty svetříky, speciálně ten béžový, oh ♥ Pro ty já mám slabost. Dvě černá trička též vypadají skvěle a budou slušet s botkami z příspěvku :)
    Melissa Hartford blog
    Instagram

    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych asi sáhla po tom černém. Zbytek je v barvách, které mi úplně nejdou, i když se mi líbí.
    Ani si nevzpomínám, kdy jsem byla naposledy v jiném obchodě než je supermarket nebo drogérie a kupovala něco jiného než věci do domácnosti. Nějak mne nebaví chodit po krámech v roušce.

    OdpovědětVymazat
  12. jé, krásný kousky :) a Money heist tričko jsem si taky musela koupit :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  13. Ty svetry jsou nádherné. Letos jsem si je velmi oblíbila. Líbí se mi i boty. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  14. Tak příští týden mám cestu do města, tak mrknu do C&A, protože ten svetr vypadá fantasticky! Cardigan je taky krásný, já svetrový cardigan ještě nemám. Nějak jsem nenašla ještě takový, u kterého bych si řekla "ten musím mít" :D
    Laky od Essence jsou moc fajn! Za pár korun hodně muziky. Rtěnku jsem ještě nezkoušela. A Doller dostanu na Vánoce. Taky bude můj druhý a zatím nejlepší diář!

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem si teď v Rossmannu v akci 1+1 pořídila své oblíbené makeupy a korektory a na svetry, šály, teplé ponožky a botky se chystám. Strašně se na to těším. Taky patřím mezi lidi, kterým je pořád zima, ale čím jsem starší, tím mám podzim radši. Možná proto, že jsem se v něm narodila :) Koupila jsi si naprosto nádherné kousky, nejvíc se mi líbí cardigan a svetry <3 S Pepcem souhlasím, tam jsem se zamilovala rovnou do tří svetrů :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  16. Ten šedý svetr s flitry se mi líbí! A laky mám, tuším, stejné. :))

    OdpovědětVymazat