MENU

pátek 19. března 2021

SHRNUTÍ TÝDNE A VÍKEND PŘED NÁMI

Přeji vám krásný pátek! Jak vám utekl pracovní týden? Já jsem po měsíci opět nastoupila do práce v klasickém režimu a jsem za tuhle možnost moc ráda. Už několikrát jsem zmiňovala, že home office není nic pro mě a mám vždy pocit, že bez kontaktu s ostatními sociálně zaostávám. Zvláště v této době, kdy jsem dlouho neviděla i své známé a kamarády. Naštěstí mě zítra čeká menší rozptýlení a uvidím se s kamarádkou, které jsem měla jít na svatbu za svědka, ale bohužel vše zkazil covid. Aspoň si konečně sdělíme všechny novinky, projdeme se v lese a určitě nebude chybět nějaká káva. Dopoledne má také dorazit kuchyňská linka, takže mě čeká i další výpomoc na bytě. Jsem šíleně zvědavá a těším se, jak bude naživo vypadat, jelikož jsme jí objednávali přes internet - to jsem ostatně zmiňovala i v prvním článku o rekonstrukci a chci vám moc poděkovat za milé komentáře. Jsem moc ráda, že vás tento formát baví!





Dnes jsem šla z práce pěšky a vše bylo perfektní, až na další napadnutý sníh. Musela jsem vyfotit nádherné krokusy, které v tom bílém ledu přímo zářily a pevně doufám, že pravé jaro už je za dveřmi. Nemohu se dočkat, až vytáhnu pouze lehkou bundu a vše zimní zahrabu hluboko do skříně. No a když je ten pátek, upekla jsem perník s ořechy. Snad zbyde i k zítřejší snídani, haha.





Jaké máte plány na víkend vy? Mějte se krásně a načerpejte sílu do dalšího týdne. 

30 komentářů :

  1. Já teda perník moc nemusím, ale ten tvůj vypadá fantasticky!
    Já jdu zítra do práce a v neděli budu relaxovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. To se máš, že někam jdeš, docela ti to závidím, já se nikam nedostanu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě sněžení dost překvapilo. Dnes bylo opravdu ošklivo :/ i tak jsem se ale vydala běhat. Moc se mi nechtělo, ale pak jsem měla ze sebe radost :). Krokusy jsou krásné! Plány na víkend? Zítra dopoledne si půjdu zaběhat, odpoledne za Juráškem (koník), který je bohužel nemocný :(... pak věci do školy, protože mě po neděli čekají první testy.
    Měj krásný víkend a těším se na další články :)!
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. Krokusy jsou krásné, taky je mám moc ráda a perník vypadá velmi jedle.
    Já už jsem na HO od půlky října a za tu dobu jsem byla v práci asi 5x (a protože pracujeme na HO skoro všichni, tak jsem se tam s moc lidma nepotkala). Bude ze mne za chvíli poustevník. Aspoň si užívám to, že můžu spát skoro o hodinu dýl (o tu, kterou bych normálně strávila cestou do práce). To mi bude po návratu k normálnosti chybět...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký souhrn, nevím, co mám říct po roce na home office, ale určitě taky sociálně zaostávám, ale asi mi to nějak nevadí. :) Dnes jedeme k taťkovi od přítele a zítra bych se chtěla pustit do většího úklidu, jinak žádné větší plány nemám.

    OdpovědětVymazat
  6. Pracovní utekl docela nebezpečně rychle až se sama docela divím. Já byla včera celý den u bývalé kolegyně z práce a šla jsem od ní po 7 hodině večer. Neviděli jsme se půl roku a přesně tohle mě strašně chybí vídání se s lidmi, které mám ráda. Moje plány na víkend jsou spíše odpočívací, hlavně nabrat síly na příští pracovní týden, protože vstávání ve 4:35 není moje parketa a hlavně když takhle vstávám 2 týdny po sobě. Také jedu s rodiči k dědovi a strejdovi, jelikož měli v pátek svátek, takže taková rodinná sešlost. V neděli budu vařit moje první kuře na paprice a jinak budu dělat takové ty domácí práce a jinak odpočívat nic zvláštního :)

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Pavlínko, je super, že jsi ráda, že už konečně můžeš do práce a mezi lidi :) je to už strašně dlouhé :( jinak ten perník vypadá úžasně! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. moc hezké fotky, fotak krasne foti! hezky vikend Pavli :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  9. My naštěstí jedeme pořád v normálním režimu, korona nekorona, takže jsem ani neměla moc času odpočívat. Pravidelně si ale ordinuji beauty neděle, tak si to trošku vykompenzuji o víkendu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek, moc se těším na další o rekonstrukci! Já se snažím něco dělat do školy, ale moc mi to nejde.. Je to teď strašný:D

    OdpovědětVymazat
  11. Jak se klube krokus, je tady jaro, ikdyz ještě sem tam zasněží 😁

    OdpovědětVymazat
  12. Krokusky su krásne, fakt sa tam pekne vynímaju.
    A ten pernik, tak to je dobrý tip s tými orechmi, tak som ho ešte nerobila :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Perník vypadá mooc dobře, akoro mi až připomíná brownies. Určitě je parádně vláčný :) Já dělala věci do školy a uklízela :) Zítra mi snad skončí už konečně karanténa, tak mám v plánu celé úterý strávit venku :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. the way you dress looks perfect.

    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back. thank you.

    http://www.rosetinz.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je super, že už můžeš normálně do práce :). Já mám ráda takové střídání, jednou HO, jednou do práce :D. Ráda totiž měním pracovní prostředí :). Perník vypadá božsky! :) A taky už se nemůžu dočkat jara! Držím palečky s rekonstrukcí, zatím vše vypadá moc zajímavě, jsem zvědavá na výsledek :).

    OdpovědětVymazat
  16. Krokusy sú nádherné a perník vyzerá výborne.
    Prajem Ti pekný a úspešný nový týždeň.

    OdpovědětVymazat
  17. Víkend vždy tak rychle uteče. Je ale pravdu, že já mám teď víkend furt už čtvrt roku :D jsem zvedavá, jak si pak budu zvykat na ten režim zase :D
    Jinak moc krásně fotografie foták fotí krásně a opět ti to moc sluší.. jsi kočka Páji ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň můžeš načerpat síly, ale je pravda, že už je to sakra dlouhé. :D :) A moc děkuji! :))

      Vymazat
  18. Musím se přiznat, že ani mě home office nějak nepřirostl k srdci a to jsem ráda bez lidí. Co je moc je ale příliš. Doufám, že sis procházku s kamarádkou pořádně užila! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  19. Ten perník vypadá skvěle. U nás dneska taky poletoval sníh. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezké fotky! Ráda vidím na lidech úsměv... a ty ho máš!

    OdpovědětVymazat
  21. Perník bych si dala, mňam!🥰

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. S tou prací je to skvělé. A jak děláš tu rekonstrukci, tak mě to celkem překvapuje, když to není tvůj byt :-) A je mi léto, že covid pokazil svatbu tolika lidem... je to hrozný. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to byt rodičů a rekonstrukce byla původně jejich nápad, tak aspoň přiložím ruku k dílu. Pracovat na takových věcech mě hrozně baví. :D :) A souhlasím a pokazil nejen svatby, bohužel. :(

      Vymazat
  24. Máš úplne krásne urobené obočie. Závidím. Ja som mala pomerne oddychoví víkend a v nedeľu som bola u kamarátky na vínku, čo mi moc bodlo. Trochu odreagovanie. PS: teším sa na výsledok kuchynskej linky.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víno a kamarádka, tahle dvojce vždycky zvedne náladu! :D :) A moc děkuji. :))

      Vymazat
  25. Krásný článek! Náš víkend byl krásný a pohodoví, mrzí, že svatba nevyšla. Ale určitě sis čas s kamarádkou užila.
    Strašně se těším na výsledek tvého bytečku, straně mě baví, jakékoliv zařizování bytu, či interiéru.

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  26. Perník vypadá úžasně, dostala jsem na něj chuť. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  27. Skutečně nerozumím tomu že někteří lidé už se chtějí vyvarovat práci do konce života a žít jenom z těch dávek co jim dává stát. Oni tak neuvěřitelně riskují se zdravím. Jak se někdo může takto odevzdat sociálnímu systému? Tak to teda skutečně nechápu.

    OdpovědětVymazat