MENU

neděle 11. července 2021

SLUNEČNÁ SOBOTA

Přeji vám krásnou slunečnou neděli! Jak si užíváte víkend? U mě byl po dlouhé době odpočinkový a žádné velké akce se nekonaly. Na druhou stranu jsem ale ráda, jelikož už v pátek odjíždíme na každoroční dovolenou do Krkonoš. Letos to bude po dvaadvacáté a neskutečně se těším! Zbývají pouhé 4 dny v práci a ještě dnes na mě čeká spousta prádla, ať mohu pomalu začít chystat a nenechat vše na poslední chvíli. Vrátím se ale ke včerejšímu dni, který jsem začala pomalou snídaní v podobě mého oblíbeného cappuccina a tvarohové buchty s malinami od mamky - je vynikající a nejlepší je vychlazená! Po obědě jsem vyrazila na kole. Sice to byla jen oddychová projížďka, ale stála za to. Na večer jsme se šli ještě projít a cestou si dali zmrzlinu - já zvolila mangový sorbet a kokos. Na závěr nechybělo pivo v jedné z našich oblíbených restaurací a k večeři zeleninový salát s kuřecími mini řízečky. Sobota tedy vyšla na jedničku a už se těším na tu příští, kterou už budu trávit s rodinou na místě, které mám nejraději. 










14 komentářů :

  1. Koláčik i zmrzlina museli byť vynikajúce :-)
    Tak nech ten týždeň rýchlo ubehne...

    OdpovědětVymazat
  2. Koláč vypadá super a líbí se mi jako to máš naaranžované s tácem se svíčkou a vázíčkou (MMCh, jestli je ten tác z JYSKu,tak mám stejný :)).
    Užij si dovolenou

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, tie zmrzky vyzerajú lahodne, och ♥ 💐 U nás dnes pršalo s krúpami, ale znova je horúco T_T Dva tropické týždne stačili, už chcem chlad T_T

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovědětVymazat
  4. Víkend jsem si užila super, jelikož jsme u nás měli mladšího synovce a tak byla dost sranda. Mě teď čeká týden válčení jen s taťkou, jelikož mamka odjeli s mojí ségrou a synovcema na tvořící týden. Já měla sobotu dost uklízecí, ale také jsem trochu více pokročila s knížkou, kterou čtu. Ta buchta vypadá moc hezky :)

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné pohodové fotky :) Já byla o víkendu na svatbě, kterou jsem si skvěle užila :)
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé fotky, na zmrzlinu chodíme nejčastěji :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky. Tu dovču ti trochu závidím. :-D
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Je potřeba si to léto užívat a ty si je užíváš plnými doušky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ta zmrzka ta je TOP, ta nesmí v létě chybět :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Koláč se mamce moc povedl :) Ten salát vypadá moc dobře, skvělé jídlo do teplých dnů.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  11. Mám strašně ráda tenhle formát článků! Vždycky mi to udělá radost, jak čtení, tak fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mňam, děláš mi chutě :P <3 tý jo, po tolikáté, wow! V Krkonoších je krásně, také to tam mám moc ráda :) Já jsem se v sobotu vrátila z tábora :) také hodně peču. Našla jsem si recept na bublaninu, 3x jsem dělala z třešní a teď z rybízu, má úspěch, tak jsem ráda :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší, na pivo mám hroznou chuť :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat