MENU

sobota 7. května 2022

PROCHÁZKA HRADCEM & LEDOVÁ KÁVA

Přeji vám krásný sobotní večer! Doufám, že užíváte víkendu na maximum a také načerpáváte potřebnou energii do dalšího týdne. Já jsem dnes letos poprvé vyjela na kole a i když to bylo lehkých 12 km, tahle projížďka mi dobila baterky, jak se říká. Bylo krásné počasí a jsem nadšená, že se už téměř celé dny dají trávit venku. Minulý týden jsem využila prodlouženého víkendu a vyrazila na procházku po Hradci. Poslední dobou se snažím hodně chodit pěšky. Pravdou ale je, že se hodně naběhám i v práci - každý den mám 10 000 kroků a to se nemusím nijak extra snažit. Tohle považuji za jednu z hlavních výhod, když nemáte sedavé zaměstnání. :D Nicméně vyjít ven s čistou hlavou je úplně o něčem jiném a s ledovou kávou v ruce to byla doslova perfektní neděle. Mimo tuto osvěžující odměnu jsem potřebovala rozchodit i nové boty, kterými jsem si také udělala radost. Nevím, zda mám tenhle problém jen já, ale v jakýchkoliv nových botách (něž si na ně zvyknu) mám vždy sedřené paty a to často i do krve. Dejte mi schválně vědět do komentářů, zda máte podobnou zkušenost, ale vždy když kupuji nový pár, musím zároveň automaticky zamířit do lékárny pro zásobu náplastí. :D  Přidávám tedy pár fotek a jdu si už v klidu sednout k Netflixu a dokoukat dokument o Johnu Gacym - pokud vás zajímá tématika sériových vrahů, doporučuji. :)

23 komentářů :

  1. Tak mně už se dlouho nestalo, že bych si v nových botách nějak dramaticky odřela paty. Ony moje troje poslední body byly od Riekera a s těmi problémy nemívám.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si zatím skoro celé sobotní odpoledne užívala své dva synovce, které jsme tu měli. Večer jsem pak odjela pryč na koncert, který zvučil můj kamarád a tak jsem měla vstup zadarmo a mohli jsme se tak zase po půl roce vidět což bylo fajn a taky jsem dosti vypnula.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná procházka. :) My o víkendu chodíme na procházky se psem na takové delší. Takže se těšíme, že je konečně sluníčko a teplo.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Hradec je podle fotek krásné město, určitě by se mi tam líbilo :) Taky se snažím chodit víc pěšky, zjišťuju, že při sedavém zaměstnání mi pohyb dost chybí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Aj ja mám podobný problém s topánkmi, preto kúpu nových čo najviac odkladám :-)
    Inak krásne fotky.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké fotky. Já se teď chci na kroky zaměřit a mít denně alespoň 10k kroků. Většinou se mi to daří, ale jakmile mám volno, jsem línější :-D Jinak z nových bod mám paty sedřené jen málokdy. Většinou vůbec, ale když mám třeba volnou patu (nedosahuje ponožka), tak jo, tak se mi odře.

    OdpovědětVymazat
  8. Tie kroky závidím, ja sa budem snažiť na nich tento týždeň pracovať, pretože som dosť poľavila. Krásne fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také moc ráda jezdím na kole :) Když je zima, chodím pěšky, teď ale upřednostňuji kolo :) předposlední fotka mi strašně připomíná Budějovice! O víkendu jsem byla na tenisovém turnaji a celý den nám propršelo :( tento týden mají být letní teploty, což je fajn, ale bohužel jsem nemocná, tak se mohu kochat maximálně z okna :/

    OdpovědětVymazat
  10. Mě pokud boty dřou, poté co si je nově koupím, tak povětšinou vím, že to nebudou mé oblíbené botky. Správné boty nikdy nedřou a sednou jako bačkůrky. Teda minimálně u tenisek je to moje no go. :D
    Jinak chození v práci ti celkem závidím, já poslední měsíce kvůli práci a škole trávím sezením u počítače a je to teda šílené se donutit pak jít něco dělat. Ale musím .. jinak ze mě bude za chvíli slon se zničenými zády. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  11. Když kupuji nové boty mívám obdobný problém, často také sahát po opatěnkách, takových těch měkkých výstuží do pat. Někdy to také pomůže :) ale ne vždy...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá na příjemný den :). Taky mě nabíjí, že je teď už tak krásně, hodně chodívám s kočárkem :). S botami to mám podobně, akorát mívám spíš sedřené prsty :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezké fotky, malé cookies nebo muffiny mám také moc ráda. :) Jarní procházky jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné fotky, to chození v práci skoro závidím! Já jsem ráda za 3000 kroků když mám práci a nikam jinam ten den nejdu :D Taky bych mimochodem hned vyjela na kole, to počasí k tomu hrozně láká, ale pořád to buď odkládám nebo nemám čas. Na procházky si ale ráda zajdu ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké fotky :) A co se týče nových bot, tak mám úplně stejnou zkušenost :D Vždycky, když si pořídím nové, tak očekávám sedřené paty a puchýře, takže se pak vždycky těším až je vyšlápnu a můžu je nosit bez bolesti :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já měla dřív odřené paty z balerín, ale teď už se mi to nestává a u tenisek vůbec ne, naštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krásné, hlavně fotky jsou nádherné:)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásne fotky. Ja mám rovnaký problém ale ja mám zdraté aj prsty. Doma mám už len zásoby tých gélových náplasti lebo obyčajné mi nepomáhaju.

    AKO KOMBINOVAŤ FARBY PODĽA OSVALDOVÉHO KRUHU?

    OdpovědětVymazat
  19. Sedřené paty znám, dřív jsem to mívala snad ze všech bot. Teď už jsem se naučila při nákupu poznat, jestli to bude ok nebo ne a kupuju si jen pohodlné. :)

    Simple living: Co pro sebe můžete udělat na jaře

    OdpovědětVymazat
  20. I will check out the documentary. Great pictures!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  21. S těmi patami to mám úplně stejne. A teď jsem měla nivě boty na dovolené, tak to stalo za to 😅

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat