MENU

neděle 19. června 2022

KVETOUCÍ SAKURY

Zdravím vás po více než měsíci! Vím, že jsem už v několika předchozích článcích slibovala pravidelnější aktivitu, ale někdy zkrátka nejdou věci podle plánu. Bohužel se toho na mě v práci poslední dobou navalilo celkem dost a často jsem zůstávala déle nebo jsem si nedořešené úkoly nosila domů. Což je samozřejmě špatně a je to ideální cesta k vyhoření, ale to u mě zatím opravdu nehrozí. Práce mě baví a naplňuje, nicméně první půl rok v nové funkci byl sakra náročný a do teď hledám nějaký kompromis a cestu, jak si vše lépe zorganizovat a dostat se "do toho" jak se říká. Nechci tu ale řešit mé pracovní starosti, protože blog pro mě vždy byl a bude místem pro relaxaci a čerpání inspirace. Psaní a focení už mi chybělo a tak jsem si řekla, že se s vámi podělím o pár fotek z příjemné květnové procházky. Byl to měsíc plný barev a co na něm miluji nejvíc jsou rozkvetlé Sakury! U hradecké univerzity jich máme plno a vždy je to pastva pro oči. V tuhle chvíli už jsou jejich růžové květy pryč, ale myslím, že pohled na ně (aspoň na fotkách) potěší kdykoliv. Jak jste se za poslední měsíc měli vy a chystáte se někam na dovolenou? Dejte mi vědět do komentářů, moc ráda se dozvím, co je u vás nového a přeji hezký zbytek slunečné neděle! 

23 komentářů :

  1. Už jsem si říkala, co s tebou je... :).
    My měli týden dovolené právě teď (většina výletů už je na blogu, tak můžeš mrknout), takže mne čeká nelehký návrat do pracovního procesu ... V poslední době jsem to měla taky docela hektické a týden nepřítomnosti v práci to určitě nevylepšil.
    Sakury jsou krásné a vy jich tam máte spoustu. U nás na sídlišti jich taky pár máme a taky je každé jaro fotím :D
    Stáňa - https://veverkoviny.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. S tým časom to máme rovnako. Uplne ti rozumiem. Nedá sa stihat všetko.
    Mimochodom fotky ti vyšli, sú nadherné. Sakury milujem.

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně, ať jsi šťastná a práce ti už nějak sedne časově :). Nádherné fotky, sluší ti to :). My se chystáme v srpnu nějak blízko k Adršpachům a Orlickým horám :).

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, sakury mám moc ráda, pěkně voní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji SAKURY, jejich čas je vždy magický, ale doba kvetení je tak krátká! Každopádně NÁDHERA, jsem ráda, že jsi o sobě konečně dala vědět!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Sakury jsou úžasné <3 Mohla bych je fotit stále dokola. Nikdy se neokoukají :) Já byla na přírodovědném kurzu, učila jsem se na zkoušky a úspěšně je všechny složila, teď mám prázdniny a užívám si odpočinku - tenis, koně, čtení, pečení a tak :)

    OdpovědětVymazat
  7. A já jsem si říkala, copak se s tebou děje, že nejsou žádné články. Ale chápu, ono tohle všechno skloubit s prací, povinnostmi i osobním životem je někdy náročné :-) Jinak fotky jsou moc krásné a moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, já sakury naprosto miluju, momentálně je to asi můj nejoblíbenější strom :D♥ A v klidu, reálný život je ve finále důležitější než blog, někdy ta aktivita prostě nevyjde, já mám teď třeba extrémně aktivní blogovací období, ale v minulosti jsem nic nenapsala třeba půl roku, protože prostě nebyl čas, chuť, nápady... než jsem se k tomu zase vrátila s plnou silou, ten odpočinek se přeci jen vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Růžové květy dokáží vždy prorůžovět i den. :) Letos jsem jich bohužel moc neviděla, tak aspoň takhle na fotkách. Držím palce, aby si to v práci trochu sedlo. Nám začala v Bulharsku letní sezóna, s ní začala i má nová práce, do toho běží stará práce a taky nevím, kam dřív skočit. :D Snad si to léto obě aspoň trochu užijeme. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné květy, škoda, že tak brzy vždycky odkvetou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi krásne kvety. Nám ich nasadili ešte len nedávno na sídlisku takže si ešte počkám na také krásne fotky :)


    NEW DRESS

    OdpovědětVymazat
  12. Ty sakury jsou úchvátné. U nás vůbec nejsou.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Oh spring time looks so pretty there. Love your photos and you look so happy!

    Allie of
    www.allienyc.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Pavli, nafotila jsi nádherný fotky. Vypadá to na krásně prožitý den

    OdpovědětVymazat
  15. Sakury jsou nádherné. Miluju je, stejně jako období, kdy vykvétají :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty fotky jsou nádherné! ♥
    Ten pocit znám když nejde vše podle plánu. Sama většinu článků píšu převážně o víkendu jelikož v týdnu jsem z práce úplně vyřízená. Dost často si i píšu články dopředu. Snažím se teď jak cvičit, tak i trávit čas s přáteli. No nic zvláštního i když v osobním životě je to teď je pořád u mě nahoru a dolů. Na dovolenou jedu s rodiči a naší partou na kola do Slovinska.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  17. How beautiful! Your pictures are amazing!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  18. Úplně ti Paji rozumím, taky jsem to teď nějak nestíhala :) ja na dovolené byla v Paříži a uvidíme, jestli se jeďte někam vydame :) snad si užívas léto!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Pájo, moc hezká změna vzhledu! Už se těším na další článek, kdy bude? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pájo, tak jsem u tebe na blogu byla VČERA a dnes! Ten design je NÁDHERNÝ A NOVÝ VZHLED JE DNES JEŠTĚ DOKONALEJŠÍ NEŽ VČERA!!! :)

    OdpovědětVymazat