MENU

středa 21. října 2020

Z KARANTÉNY #6

Hezké odpoledne! V rámci možností tedy, jelikož dnešní jednání vlády nám všem asi pozitivní náladu nepřineslo. Nechci na blog tahat negativní energii, ale už toho všeho opravdu začínám mít plné zuby. Jen co jsem nastoupila do práce nám centrum zavřeli a celý týden jsem doma. Bohužel si myslím, že vzhledem k situaci se to ještě protáhne. Nedá se ale nic dělat a už si vážně přeji, aby celé tohle šílenství skončilo. Včera jsem aspoň vyrazila s kamarádkou do lesa na procházku, jelikož je to momentálně to jediné, co se dá dělat mimo domov. Podzim je obecně známý tím, že na lidi doléhají "depky" a v dnešní době se tyto stavy ještě násobí. Nikdo z nás nesmí ztrácet hlavu a s veškerou upřímností opravdu všechna čest podnikatelům. Máme tu stejnou situaci jako na jaře a já jsem pevně doufala, že k tomu nedojde. Přeji vám všem, abyste se těmto těžkým týdnům postavili se vztyčenou hlavou a pokud možno se nenechali unášet negativními myšlenkami - i když sama vím, že je to někdy hodně složité...




V lese bylo nádherně! Člověk si pročistí hlavu a na závěr jsme si dali výborný malinový čaj a kávu.




Trochu jsem ale promrzla a doma jsem si tak dala ještě jeden šálek čaje na zahřátí společně se švestkovým koláčem, po kterém se opět jenom zaprášilo. Recept najdete tady



Miluji podzimní procházky. ❤ 

V pondělí jsem se zúčastnila live streamu dokumentu V síti, na který jsme měli jít na jaře v rámci školy do kina, ale vše se zavřelo a tohle byla ze strany pořadatelů skvělá náhrada. Musím říci, že všem doporučuji se na tento snímek podívat. Co se děje na sociálních sítích je někdy až neuvěřitelné a chvílemi mi z toho všeho bylo až špatně.

K obědu mé oblíbené hrachové těstoviny s cuketou, rajčaty a tuňákem - mňam!

11 komentářů :

  1. Ťažká doba, vy ste aspoň doma, my musíme fungovať ďalej...
    Fotky z lesa sú krásne, selfie super a strukovinové cestoviny mňam :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím všem co mají homeoffice :D Těžká doba a to, že je lockdown už podruhé tomu všemu odpovídalo tisíce nakažených bylo to jasné jak facka :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Nařízení vlády mi taky dost dnešek zkomplikovalo. Musela jsme narychlo jet do autosalonu pro auto, pro které jsem původně měla jet až v pondělí. Takhle jsem dneska musela řešit jen auto, zda mi ho dneska vubec vydají, naštěstí už je doma :)
    en švestkový koláč vypadá dokonale!

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky, hned jsem dostala na něco dobrého chuť. Ten švestkový koláč vypadá chutně. Jinak mi tahle doba taky vadí a myslím, že bude lockdown i u nás.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    moc pěkně napsané! Lockdown mě samozřejmě nijak nepotěšil, ale čekala jsem ho a myslím, že je i nutný, protože ta situace se prostě pořád zhoršuje. Já si užívám distanční výuku a společně se žáky se těším do školy. Ten švestkový koláč vypadá moc dobře, švestky mám opravdu ráda a pekla jsem hned několik různých švestkových koláčů za poslední dva měsíce. Příští týden jsem měla mít dovolenou, už jsem měla zamluvený i hotel ve východních Čechách a dneska jsem to všechno rušila...Na dovolenou budu prostě doma v bytě. měj se v této náročné době co nejlépe!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké podzimní fotky. Tenhle rok není oprvdu ideální a vypadá to, že se v této situaci budeme muset naučit nějak žít. Já pracuju z domova, takže z tohoto pohledu to docela jde (i když mi taky chybí kontakt s kolegy), ale možnost někam vyrazit mi trochu chybí. A v šuplíku mám voucher na degustační menu v Imperiálu, který jsem dostala k narozeninám. Než jsme se tam stačili vypravit, tak už byly restaurace omezené... Uvidím, jestli mi propadne nebo jestli to ještě vyjde a zrealizuju ho.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty barvy na fotkách a celkově fotky jsou boží. Na V síti jsem byla v létě v kině, tu bez cenzury a děs, co v dnešní době jsou chlapi na internetu schopni.

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky, úplně z nich cítím tu podzimní atmosféru! Také jsem měla v pondělí koukat na online V Síti, ale bohužel jsem ten den jela zrovna domů od táty a zůstali jsme trčet v koloně, tak jsem to nestihla... :/

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Je to hrozné, už si taky přeji, ať je to v pořádku! Hlavně kvůli našemu zdravotnictví a podnikatelům. :/

    OdpovědětVymazat
  10. Jeeej, to je naprd. :(( Musím říct, že jsem šťastná, že jsem podnikatel a hlavně v jakém oboru pracuji, protože naše služby asi zakázat nemohou.. Tak snad bude brzy vše zase v pořádku. :)
    Fotky super. Koláč, mňaaam. A na té fotce na balkoně ti to moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky doufám, že tahle celá situace brzy skončí :/ Ale člověk se pak má na co těšit :) my jsme na V síti bylo v kině a za mě jsem teda čekala něco víc. Procházka lesem musela být super a úplný balzám na duši ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat