MENU

sobota 16. prosince 2023

VÁNOČNÍ TRHY V HRADCI

 Přeji vám krásnou sobotu! Škoda, že není zasněžená, jelikož nám zbývá týden do Vánoc a tu kouzelnou atmosféru by bílý sníh jenom podpořil. Už jsem na Vánoce maximálně naladěná a moc se těším! Když ale nemáme sněhovou pokrývku, vrátím se s vámi v dnešním článku o dva týdny zpět, kdy jsme měli zasněžený celý Hradec a v té největší chumelenici jsme vyrazili na vánoční trhy. Mrzlo a byla pěkná zima, ale to k tomu tak nějak patří. Nafotila jsem pár fotek, dali jsme si můj oblíbený svařák a nějaký ten koláček. Bylo to příjemně strávené odpoledne a dnes se na trhy chystám znovu s mými kamarádkami. Miluji tyhle akce. Jediné, co mi vždy trochu leze na nervy jsou davy lidí, ale s tím člověk musí počítat. Nejraději vyrážím na trhy k večeru, kdy je celé město včetně stromečku osvětlené. Tento rok máme na náměstí i malé kluziště a moc se mi celý koncept trhů líbí. Dejte mi do komentářů vědět, zda také rádi zavítáte na vánoční trhy a kolik svařáků u vás už letos padlo? :D Také moc děkuji za milé komentáře u předchozích článků a na pár vánočních se ještě můžete těšit. Užijte si víkend naplno. 

6 komentářů :

  1. Moc hezky zachycená atmosféra. Já ještě na trzích nebyla (když nepočítám ty u nás na sídlišti, přes které chodím z práce, ale ty jsou hodně mini), uvidím jestli někam vyrazím. Já extrémně nemám ráda davy, takže s trhy mám trochu problém (navíc mi právě v těch davech před lety ukradli mobil ...)

    OdpovědětVymazat
  2. Já koukla na trhy u nás a v Ostravě (ale ještě za světla) a svařák ani jeden :D. Jinak pěkné fotečky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Se sněhem to má prostě kouzlo :) Ty dobroty máme na trzích prostě nejradši. My jsme teď o víkendu navštívili trhy v Olomouci a v Brně.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, zase se tu kochám tvými nádhernými fotkami. Krásně jsi zachytila zimní atmosféru

    OdpovědětVymazat
  5. Já letos byla na vánočních trzích jen u nás, ale příští rok bych ráda zavítala do nějakého většího města :)

    OdpovědětVymazat