MENU

čtvrtek 19. září 2019

PODZIMNÍ WISHLIST

S přicházejícím podzimem se vždy mění má nálada, kdy si maximálně užívám chvilky s čajem a po horkém létu jsem ráda, že se můžu konečně zachumlat do županu. Mění se ale i můj nákupní seznam - konkrétně tedy věci, které bych si ráda pořídila a to vše vám chci ukázat v dnešním článku. Je to takový můj wishlist a protože mi shodou okolností zítra přijde výplata, několik kousků začnu shánět v následujících dnech. Všechny produkty jsem rozdělila do dvou sekcí. První z nich obsahuje spíše doplňky a další "nezbytnosti", které prostě musím mít (znáte to - plno nepotřebných věcí, které vám ale za každou cenu udělají radost :D).
1. První položkou jsou nové sešity do školy. V pondělí nám začíná zimní semestr a protože jsem pečlivá studentka, musím mít i pořádnou výbavu, haha. Ráda bych sehnala spíše nějaké jednodušší a v pastelových barvách. Určitě vám dám později vědět, jaké jsem si pořídila a ukážu je i na blogu.

2. Že mě dostihla podzimní mánie, už víte asi dávno. Proto bych se ráda podívala po nějakých dekoracích a doplňcích, kterými bych si vyzdobila pokoj. Samozřejmě i o podzimní výzdobě chystám článek - to ale nejdříve musím nějakou sehnat, tak mi držte palce! :) 

3. Čtyři dohody je knížka, kterou mám v seznamu už dlouho a v následujících týdnech se prostě už musím dokopat k jejímu přečtení. Zda si ji budu samostatně kupovat netuším, ale rozhodně v blízké době zavítám do knihovny. 

4. Čaje, čaje, čaje. V různých příchutích, které připomínají podzim. To je pro mě nutnost číslo 1!

5. Co se týče doplňků mám tu poslední položku. Je jí svíčka od Yankee Candle. Zatím jsem si totiž nikdy žádnou nepořídila a protože svíčky pálím během podzimu téměř nonstop, ráda bych jednu z těchto vyhlášených vyzkoušela. 
Do druhé sekce jsem zařadila pouze oblečení. Nakupování nových podzimních kousků mě vždy hrozně baví a i letos se našlo pár favoritů, které bych ráda zařadila do šatníku. 

6. Prvním z nich je džínová bunda. Tenhle trend se mi poslední dobou hodně líbí, ale zatím jsem bohužel nenašla střih a barevné provedení, které by mě na 100% zaujalo. Pokud víte o obchodě, kde mají nějaké takové bundičky, budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů. :)

7. Pořádně teplá a dlouhá šála snad nepotřebuje ani komentář. Rozhodně ale budu hledat v béžové barvě, protože ta mi teď nějakým způsobem přirostla k srdci a baví mě. 

8. S novými sešity v předchozí sekci souvisí i místo, kam je budu vůbec dávat. Jelikož nemám žádnou obyčejnou, velkou a černou kabelku, budu se muset po nějaké rozhlédnout. Moc hezké jsem viděla v H&M, tak snad budu mít štěstí.

9. Tyto delší zateplené vestičky jsou podle mě naprosto dokonalé. Myslím, že při začínajícím podzimu vypadají v outfitech skvěle a bude to jedna z prvních věcí, po které se budu shánět!

10. Celé jaro a léto jsem chodila buď v pantoflích nebo teniskách a je na čase podívat se po něčem teplejším. Podobné boty jako vidíte na obrázku zaujímají na mém wishlistu též důležité místo.

11. Poslední položkou jsou různé roláky, svetry a nebo i obyčejné trička s dlouhým rukávem. Těchto kousků na podzim a zimu není nikdy dost a pokud se mi podaří aspoň některé produkty a věci pořídit, můžete se těšit na článek, ve kterém vám je všechny ukážu. Mějte se krásně! 

6 komentářů :

  1. Jsem zvědavá, co konkrétního si nakonec ze svého wish listu pořídíš. Já, když o tom tak přemýšlím, vlastně ani žádný podzimní wish list nemám. Možná škoda - měla bych se na co těšit.

    OdpovědětVymazat
  2. Á! Já ten podzim fakt miluji! Knihu čtyři dohody chci, už mám na ni zálusk jak dlouho! :-) A také jsem koukala po nějaké džinové bundě a koženkové. Mimo jiné bych strašně uvítala svetrové šaty, ale zatím se mi je v žádném obchodě nepodařilo najít - přes internet nechci. :-) Těším se na články o dekoracích! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Upřímně? Já se pořad ještě zuby nehty držím toho, že máme ještě trošku léta, i když už to přestává být ono. Ale taky se těším na podzim... :)

    OdpovědětVymazat
  4. No jsme zvědavá, co všechno si z toho pořídíš. Například huňatý dlouhý šál si chci taky pořídit, v zimě jsem se k tomu nějak nedostala, tak teď druhý pokus :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super! ;) Dúfam, že sa ti všetko podarí zohnať a poteší ťa to. ♥ Ja si tiež chcem kúpiť dlhý, teplý a hlavne hrubý šál. :D

    Prajem pekný deň ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé ty čaje bych brala, já takový miluji a určitě nějaké nové na podzim přibudou.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat