MENU

pátek 22. listopadu 2019

HOME OFFICE

Dobré ráno! Dnešní den mám po dlouhé době opět kompletně volný. Poslední týdny jsme měli blokovou výuku pátky i soboty a popravdě už se mi o té škole pomalu začínalo i zdát. Každopádně dnešek využiji ke psaní seminárek, ať už mám některé z nich z krku a můžu se s klidem těšit na Vánoce. Už na sobě začínám pozorovat tu typickou vánoční náladu a nemůžu se dočkat, až vyrazíme na trhy, budu balit dárky a pouštět si vánoční filmy. Už aby to bylo! Jako minulý rok se i letos chystám s kamarádkou do Prahy na wellness pobyt a místo jedné noci si to prodloužíme na dvě, ať máme na vše více času. Určitě budu mít plno fotek a vše vám přidám i sem na blog - vánoční edice článků bude letos fakt nabitá. Všeho se ale dočkám až po splnění všech povinností do školy, kterých je tenhle semestr opravdu požehnaně! Tak já jdu na to. Mějte hezký pátek! 

6 komentářů :

  1. Se školou ti držím palce, ať si užiješ zasloužené volno. Těším se na fotky z wellness pobytu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná snídaně ;-). Já si zatím Vánoce moc nepřipouštím - zas budu shánět dárky na poslední chvíli a balit na Štědrý den dopoledne

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, tak ať ti jdou seminárky od ruky, ať máš klid :) Na mě ještě vánoční nálada neleze právě kvůli škole :( Ale na tvé vánoční články se těším!

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Já už vánoční náladě podléhám, už mám doma něco vyzdobeno a malý stromek, pálím vánoční vůně, koukám na vánoční filmy a už jsme byli i na rozsvícení stromečku, tady v Anglii s tím začínají brzy... A také se s přítelem chystáme na jeden víkend v prosinci pryč, to bude super relax :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky už na sobě pozoruju vánoční náladu, Vánoce už jsou opravdu za chvilku! ♥

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  6. Také mám už vánoční náladu, pokud vše dopadne dobře tak trhy začnu už v pátek :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat