MENU

neděle 24. listopadu 2019

NEDĚLE

Hezký nedělní večer vám přeji! Jak jste si užili víkend? Já jsem před chvilkou přišla z práce, ale sobota se u mě vydařila na jedničku. Už jsme se doma pustili do vánoční výzdoby, konečně mi tu všude svítí světýlka a pálím svíčky o sto šest. Na tohle téma chystám i článek, kde vám představím veškeré dekorace, které mi zdobí pokoj a samozřejmě informace o tom, kde je můžete také pořídit - to ale až v rámci blogmass. Ráno jdu do školy a čeká nás psaní té nejhorší seminárky, kterou jsme tenhle semestr vůbec mohli dostat k vypracování. Už se těším, až budu mít všechno hotové a budu si moci naplno užívat příchod Vánoc. Teď si jdu ještě naplánovat následující týden do diáře, abych na nic nezapomněla. Pak si už jen uvařím zázvorový čaj a nejspíš pustím nějaký oddychový film. Mějte se krásně! 

6 komentářů :

  1. Ta poslední fotka je naprosto úžasná! Úplně navozuje vánoční atmosféru :)
    Já mám tedy Vánoc už skoro plné zuby, protože to tady znamená šílené davy nakupujících.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se vánočně chystám trochu zdobit až příští víkend, kdy začíná Advent.

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoční výzdobu doma sice ještě nemáme, ale svíčky se u nás taky pálí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať se se seminárkou zadaří! Taky se těším na klid a pohodu Vánoc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už mám vánoční dekorace nakoupené a už se ohromně těším, až je vytáhnu! :-) A svíčky pálím celoročně, takže se spíš těším na adventní věnec :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí se seminárkou, či pokud jsi ji už vyhotovila tak držím palce ať dopadne dobře. Jinak na blogmas se moc těším. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat