MENU

středa 15. ledna 2020

KLIDNÉ ODPOLEDNE

Hezký večer! Dnes mám za sebou zkoušku z Managementu a k mému překvapení dopadla lépe, než jsem si původně myslela. Vůbec jsem se totiž nestihla naučit podle mých představ a v takovém případě je úspěch vždy zlepšením nálady číslo 1! Ze školy jsem tedy odcházela pozitivně naladěná a konečně jsem měla po týdnu jedno volné odpoledne bez učení i práce. Sáhla jsem tedy po knížce, kterou mám momentálně rozečtenou a je to přesně ten typ knihy, který vás nutí číst dál a dál. Pokud máte rádi detektivky, thrillery a pocit, že do poslední chvíle nevíte, jak vše dopadne, je Loutkové divadlo skvělou volbou. Osobně jsem typ člověka, kterého když příběh nezaujme na několika prvních stranách, není schopný knížku dočíst. Každopádně v tomto případě se jedná o opak a všem vám ji vřele doporučuji. Zítra má moje mamka narozeniny a chystám se dělat zdravé Tiramisu. Pokud vše dobře dopadne, hodím vám sem recept. :)

 Odpolední relax. 
 Nejlepší kniha za poslední dobu!
Moje druhá káva v tomto roce. Ano, čtete správně. Snažím se jí omezovat a nahradit zeleným čajem, ale dnes jsem na ní měla mimořádnou chuť. :D Mějte se krásně! 

7 komentářů :

  1. Tak to je super, že jsi zkoušku zvládla. To vždycky potěší. A díky za tip na knihu. thrillery mám moc ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. To já jsem s kávou ani nezačala, vůbec mi nechutná :-) mám ráda jen její vůni třeba v kosmetice. Jsem vyloženě čajíčková :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě chutná, ale nedělá mi moc dobře, vždy se mi po ní hrozně rozbuší srdce :D :)

      Vymazat
  3. Gratuluji ke zkoušce! Mě jedna důležitá čeká za týden a půl, ale nějak se neumím pořád dokopat k učení, tak snad už na to o víkendu sednu. :D
    Já aktuálně čtu Tatéra z Osvětimi a musím říct, že měli všichni pravdu .. je to vážně čtivé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kávu v poslední době také moc nepiju, ale vedou mě k tomu bohužel zdravotní problémy, každopádně se snažím také pít čaje a hlavně zelený, ale mám pocit, že ty chutě na kávu se asi nezbavím.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat