MENU

neděle 17. května 2020

ODPOLEDNE V PARKU

Krásnou neděli vám přeji! Jak jste si užili víkend? U mě byl opět plný učení, ale dnešní počasí přímo vybízelo k tomu, abych si udělala volné odpoledne a strávila ho venku. S mamkou jsme vyrazily do Šimkových sadů, což je nádherný park u nás v centru Hradce. Poseděly jsme na venkovní zahrádce, daly si pivo i vynikající malinovou limonádu a nic nám nechybělo! Zvládly jsme ujít přes 10 000 kroků a tahle procházka mi vážně udělala dobře a zlepšila náladu. Teď mě ještě čeká pár otázek, které bych si ráda přečetla a splnila tak svůj denní harmonogram co se učení týče. Následně mrknu k vám na blogy, udělám si něco dobrého k večeři a budu se dívat na dnešní Superstar. To je snad jediná televizní soutěž, která mě vždy bavila. :D Také sledujete? 

 Není nad to dát si točené na sluníčku. 
 Krásný výhled.
 Výborné cappuccino a domácí malinová.
 Měly jsme i společnost. :D
Mějte hezký zbytek dne!

12 komentářů :

  1. Taky jsme si dneska udělali procházku a na Superstar se už těším. Mám ráda takové soutěže.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pivo na vzduchu fakt chutná líp :D My jsme včera šly s mamkou na procházku do parku kousek od domu a úplně to stačilo, trošku se provětrat :) A Superstar miluju :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná příroda, moc hezké fotografie a tobě to hrozně sluší! :-) Poslední dobou si procházek vážím víc a víc a vnímám o to víc i své okolí a tu energii, kterou si v takové pohodě dobíjím. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotografie, nádherné miesto ste zvolili na prechádzku.
    Ja pivo nepijem, ale tá malinová malinovka vyzerá lákavo :-) Tak Ti držím palce, nech je denný limit na učenie splnený.
    Pekný večer,
    A.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak takéto popoludnia su top. My sme celý vikend tiež stravili vonku - včera na turistike, dnes kávička na terase, s malým na bicykel, proste taká pohodička.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta procházka nikdy neuškodí, zvlášť když je hezky a člověk sedí u učení 😊 Pěkně fotky 😊

    OdpovědětVymazat
  7. Panejo, vy tam máte krásná místa! :-) Já superstar sleduji až další den, jelikož nemáme doma tv :-D Já víkend trávila doma a na nákupech a za týden budu v práci :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásné místo. Jsem ráda, že jsem si užili s maminkou přejemný den a zlepšila sis náladu. Já se na superstar nekoukám ale miluju MasterChef :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  9. My si o víkendu užívali na chatě. I letošní první opečený buřt byl :).
    Mně Superstar naopak nikdy nebavila (asi už jsem na ni moc odrostlá). U nás je jediná soutěž, na kterou koukáme, Master Chef.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že nejsem jediná divná, která miluje Superstar. :D Moji kamarádi na mě vždycky nechápavě koukají, když říkám, jak se těším na neděli. Trochu mě mrzí, že je letošní kvůli situaci okleštěná pouze na 2 finálové večery, protože ty mě bavily vždycky nejvíc. Komu fandíš? :)
    Jinak ta růžová bundička je moc pěkná. Odkud ji máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bavilo mě to vždycky, v letošním ročníku fandím Martinovi a Dianě. :) Jinak bundu mám už asi 3 roky a je z Orsay. :))

      Vymazat