MENU

sobota 1. ledna 2022

2022

Vítám vás u prvního článku roku 2022! Doufám, že jste do nového roku vkročili pravou nohou a zároveň bych vám do něj tak chtěla popřát jenom to nejlepší. Hlavně hodně zdraví, úspěchů a ať se vám daří vše podle vašich představ. Dnes začíná nová kapitola a protože známé rčení říká "jak na Nový rok, tak po celý rok", musela jsem symbolicky publikovat také první článek. Ráda bych totiž zlepšila svou aktivitu na blogu, protože poslední měsíce pokulhávala a bylo to hlavně díky tomu, že jsem si neuměla pořádně zorganizovat čas. Tohle bych ráda zlepšila, nicméně o tom všem se ještě rozepíšu v článku o mé vision board pro tento rok. Dnes nic velkého v plánu nemám, spíše si užívám posledního relaxu, který hned ráno zahrnoval horkou vanu, masku a čtení dalších kapitol z úžasného thrilleru Dívka v ledu. Mrkla jsem také do nového diáře, abych se zorientovala, jak v roce 2022 vychází svátky a další události. Pro osobní potřebu sice používám Doller, ale potřebuji zvlášť i diář do práce. Ten jsem našla v nádherné růžové barvě pod stromečkem a moc se těším, až si do něj zapíšu první pracovní povinnosti. Už se i celkem těším na pondělí, protože se potřebuji opět dostat do nějakého režimu - to nicnedělání mě poslední dny už celkem ubíjí. :D Dejte mi vědět do komentářů, jak jste si užili Silvestr a zda se už také těšíte do práce? Přeji vám krásný a pohodový první leden! 








20 komentářů :

  1. I tobě přeji krásný nový rok 2022 :)!
    Já jsem byla včera u koníků. Bylo 13 stupňů a polojasno, tak jsme se krásně slunili :) večer jsem dělala buchtu a odpočívala u televize.
    Dnes jsem měla být na brigádě na kluzišti, ale kvůli vysokým teplotám se to zrušilo. Tak se učím na zkoušky.

    OdpovědětVymazat
  2. My si Silvestr užili sami dva s přítelem. Šli jsme k jeho babičce a tetě popřát k novému roku a poté relaxovali doma. Jinak dneska jsem psala a psala, protože mám dost restů ohledně blogu. Přenáším nějaké články z loňského roku do toho letošního, tak jsem potřebovala něco připravit. Nicméně do práce jdu hned zítra, byla jsem i mezi svátky, takže pro mě to takový návrat nebude :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší do nového roku i tobě :) Dívku v ledu se už delší dobu chystám přečíst, tak snad se mi to tento rok podaří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Silvester som si užila s rodinou a na chvíľu som sa videla aj s priateľom :) A dnešok som venovala dlhej krásnej prechádzke.

    2022 — Čo ma čaká a neminie @barsvee

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsi krásný pohodový první den! Přeji ti jen to nejelší. Ať se ti v roce 2022 daří, budu se nadále těšit na tvé články!

    ABOUT MAI LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. To s tým blogom si hovorím aj ja. No času nazvyš akosi nie je, a ked aj je, tak sa mi často nechce. Pozerám, že si napriek tomu stihla napisat viac článkov ako ja :-) Tak držím palce tebe aj sebe, aby sme boli aktivnejšie na tých našich blogoch.
    A inak máš krásny diar na rok 2022.
    Tak nech je uspešný! Všetko dobre prajem.

    OdpovědětVymazat
  7. Prajem Ti šťastný Nový rok, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov!
    A diár máš super :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásny nový rok! :) A rozhodne nádherný diár!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné střípky! Já se ještě budu pár dní válet doma :D
    I tobě přeji všechno nej do nového roku, ať je konečně lepší!

    OdpovědětVymazat
  10. To já pracuji normálně po celé svátky... nemám dovolenou :-D Ale svátky jsem si i tak užila a Nový rok taktéž, to jsem měla volno. Snad se ti podaří lépe organizovat čas, když máš takového pomocníka. Těším se na další články :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Silvestr jsme po dlouhé době strávili u známých a přišli domů o půl 4, což je pro mě dost nezvyk, když chodím spát většinou v 22 :D Ale moc jsme si to užili, hráli jsme celý večer společenské hry. Mě čeká zkouškové, takže jsem se moc netěšila :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. V prvom rade prajem krásny nový rok! Už teraz sa teším na tvoj článok o Vision Board. Táto téma ma moc baví. ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  13. První zápisy do nového diáře, který každoročně mám pod stromečkem, zbožňuju. :D Hned mám lepší pocit, že jsem si vše nějak naplánovala a celý ten rok nějak zvládnu. I když letos jsem z něj trochu vystresovaná už od samotného začátku, protože mě čeká spoustu změn. Každopádně i tobě přeji pohodový a úspěšný nový rok a těším se na vision board :)

    OdpovědětVymazat
  14. Také přeji krásný Nový rok.
    Já doufám, že se můj první den v roce opakovat nebude...
    Já také používám dva diáře, jeden velký, druhý do kabelky. Do toho mám v práci na stěně pověšený ten obrovský kalendář, který zabírá snad čtvrt stěny :D Zapisuji si tam svojí, kolegyně a doktorek dovolenou, na to je potřeba velké místo.
    Doller jsem nikdy nezkusila, všichni si ho chválí. Minulý rok jsem používala od Tam a Zpět. Letos jsem pořídila menší.

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkná diář, já si ten svůj musím teprve pořídit.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  16. Do nového roku ti přeji hodně blogerské inspirace a spokojených čtenářů, a ať ti to s časem více vychází :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jooo, režim mi taky chyběl.

    To kafíčko vypadá moc lákavě a diář - ten bych taky brala (alespoň dle obalu). :)

    Dávám FOLLOW!

    Ela

    OdpovědětVymazat
  18. Mít nějaký denní režim je fakt potřeba. :)

    OdpovědětVymazat