MENU

pátek 23. prosince 2022

BALENÍ DÁREČKŮ & PROSECCO

Krásný pátek vám přeji! Doufám, že už také máte volno od práce a užíváte si zaslouženou vánoční pohodu. Štědrý den je sice až zítra, ale já se už dva dny snažím relaxovat a nasávat tu pravou atmosféru Vánoc. Vždy se snažím mít vše hotové dříve a nikdy jsem nesháněla dárky na poslední chvíli. Co si ale nechávám téměř nakonec je samotné balení dárečků. Na to si vždy vynahradím celé volné odpoledne, abych nemusela spěchat. Otevřít si víno, pustit nějaký film a kreativně balit dárky pro mé blízké mě opravdu baví a nikdy jsem nechápala lidi, které tahle činnost obtěžuje. Vše jsem tedy zabalila během včerejšího dne a společnost mi dělalo mé oblíbené Prosecco. Letos vyhrála kombinace červených, zlato-bílých a zelených balicích papírů. Stuhy jsem volila zejména stříbrné a zlaté a uznejte sami, že díky třpytivému efektu jsou dárky veselejší a rozzářenější. A jak jste na tom vy? Už máte vše zabalené a připravené? Mě dnes ještě čeká pečení vánočky s mamkou a samozřejmě nebude chybět káva, vánoční filmy a večer budeme dělat bramborový salát. Přípravy jsou zkrátka v plném proudu a přeji vám pohodový den, pokud možno bez většího chaosu.  

4 komentáře :

  1. Máš to moc hezky zabalené. Já balím vždycky na Štědrý den dopoledne, nejsem na to extra šikovná, takže dárkové tašky jsou můj velký kamarád. I když letos mám mám skoro všechny dárky docela dobře balitelné.
    A dostala jsem díky tobě chuť na víno.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně zabalené, šikulka :)! Ve středu jsem měla ve škole 2 zkoušky, ve čtvrtek mi začínaly vánoční prázdniny, jeli jsme s rodiči do Prahy vyzvednout Hanču na letiště. Včera jsme měly oslavu narozenin a večer jsem koukala na AP a Na samotě u lesa, dnes jsem byla na brigádě na kluzišti, teď jsem přijela od koníků a budu se pomalu připravovat na večer. Doufám, že sis dnešní den užila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zase nechápu ty, které tahle činnost naplňuje. :D Asi to bude tím, že nejsem příliš zručná na tyhle "ruční" práce, a proto se snažím vždy vše zabalit co možná nejrychleji a nejjednodušeji. Díkybohu za vánoční tašky, krabice a podobně. :) Každý rok musím zabalit přes 20 dárků a už tak u pátého mě to přestává bavit. :D
    Máš je krásné! Závidím, že tě to baví a umíš si s tím tak vyhrát. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dárečky máš zabalené mooc krásně! Já je už balila na konci listopadu, abych měla čas hlavně na dodělání cukroví těsně před Vánoci :) Jen mě pak vždycky mrzí, jak rychle se rozbalí.. :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat