MENU

sobota 4. listopadu 2023

UPLYNULÉ PODZIMNÍ DNY

Je to jako včera, co jsem psala předchozí článek a ony od té doby uplynuly už tři týdny. Říjen se překulil neskutečnou rychlostí a jako každý podzim mám pocit, že čas velmi spěchá, aby už byly Vánoce a konec roku. Poslední kalendářní měsíce jsou v práci vždy hektické. Ani jsem se nestačila vzpamatovat, že začal podzim a pomalu už se blíží zima. Změnil se čas a člověk má zároveň tak nějak pocit, že nic nestíhá. Po rozlítaném létu je sice celkové tempo volnější, ale díky kratším dnům se sem tam objeví i lenost. Přeci jen tma v pět hodin odpoledne ve mě pocitově občas probouzí jistou rezignovanost a únavu. :D Což není vyloženě nic špatného, jelikož na klidné večery po boku filmu, čaje nebo knížky jsem se letos mimořádně těšila. I tak vypadaly mé poslední týdny, které jsem se s vámi dnes rozhodla sdílet prostřednictvím nashromážděných fotek. Zachycují můj typický podzim, během kterého nesmí chybět dýňová polévka, procházky přírodou, čtení a samozřejmě láska mého dětství - Harry Potter. Doufám, že i vy si užíváte podzim v poklidnějším duchu. Letos nám navíc počasí dopřává nadprůměrné teploty, což je příjemný bonus. Nepamatuji si, kdy naposled jsem začátkem listopadu mohla odpoledne vyjít ven jen v lehkém svetru. :) 

10 komentářů :

  1. Máš pravdu, že letošní babí léto se fakt povedlo. Ještě dneska bylo krásně...
    Dýňovou polévku jsem měla včera - od syna, který ji vaří naprosto skvělou (já jinak nejsem moc polévková, ale dýňovou od něj miluju). A zaujaly mne muffiny - vypadají lákavě...

    OdpovědětVymazat
  2. Tma v pět je fakt šílená, to opravdu nic nestíhám, na focení je to hrůza :D

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu to šíleně letí, sama to nechápu :D. A ta tma má své kouzlo, ale i ty určité nevýhody – člověk je nějak přirozeně více unavenější :D. Pěkné fotky a ty teploty jsou letos opravdu příjemné :).

    OdpovědětVymazat
  4. Já v říjnu hodně četla a hodlám v tom pokračovat i do konce roku. Navíc se snažím po večerech dohnat recenze, na které nebyl předtím čas. Dýni mám doma taky, tak si brzy musím uvařit taky polévku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem také hodně unavená s tou tmou. Ale to je asi přirozené. :) jinak dýňovku jsem měla dnes k obědu a úplně to miluju. Zrovna včera, když jsem ji vařila, tak jsem poprvé zkusila přidat skořici a bylo to hned o chlup lepší :D koukám, že ji taky používáš :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Změnu času taky máme týden, i s tím i podzimní počasí, a já se už těším na jaro :D I když letošní začátek podzimu byl opravdu krásný. Ten jsem si užila. A s první nízkou teplotou se mi podařilo nastydnout, tak to bylo výživné :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Ani mi nemluv.. podzim je letos sice krásný, ale ten kratší den a brzká tma je pro mě neštěstí! :D :/
    Jakmile se setmí, tak už jsem unavená, zívám a chci strašně spát :D
    A o tom, že chci napsat a nafotit nějaké fotky na blog ani nemluvím. :D Přijdu domů z práce a je skoro tma :(

    OdpovědětVymazat
  8. Máš pravdu, že letos to bylo babí léto jak vyšité. Nepamatuji kdy bylo naposledy tak pěkný podzim. Stejně tak i to jak šíleně to letí ten čas. Jinak moc pěkné fotky.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  9. Z vysokých teplot jsem měla taky radost :) bylo příjemné jezdit na kole v tričku, v sukni hrát tenis a u koní být v kraťasech v říjnu :D Dýňovou polévku jsem taky dělala, ta k podzimu jednoznačně patří :)

    OdpovědětVymazat
  10. Harryho milujuu :D ♥ Letošní podzim byl moc krásný, nějak se mi ho ani nechce opouštět, vůbec nejsem připravená na zimu a na Vánoce :D btw máš tu na blogu moc krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat