MENU

středa 1. května 2024

RŮŽOVÉ SAKURY & KÁVA

 Krásný 1. máj! V dnešním článku bych vám jen ráda popřála pohodový den plný sluníčka a příjemných zážitků. Pro vás, zamilované, ať třeba ještě najdete rozkvetlou třešeň - i když letos bylo vše napřed a bude to asi nadlidský úkol, ale stále je to jenom gesto. Důležité je, abychom k sobě byli laskaví po celý rok a snad vám aspoň příchod května vykouzlí úsměvy na tváři. To pravé jaro je totiž konečně tady a tohle období mám z celého roku nejraději. Příhodně článek doplňuji fotkami z první půlky dubna, kdy jsem s mamkou vyrazila na naší tradiční každoroční procházku k hradecké univerzitě, kde jsem pět let studovala. Podobný typ fotek už jste u mě na blogu mohli vidět několikrát a je to proto, že se v tomto období ke škole vždy ráda vracím a je to pro mě příjemná nostalgie. Rozkvetlé Sakury lemují cestu ke hlavnímu vchodu a vždy ráda vzpomínám na chvilky strávené s kamarádkami před školou, kde jsme si užívaly polední pauzy. Roky strávené na vysoké pro mě byly ty nejkrásnější a to nejen díky krásnému prostředí. Uznejte sami, jaká je to nádhera. Jen škoda, že tyhle růžové stromy vydrží vždy jen chvilku, protože na nich mohu oči nechat a určitě nejsem jediná. První letošní ledová káva už jen doplnila ideálně strávené odpoledne. Ať už máte plány na dnešek jakékoliv, užívejte na maximum. 

9 komentářů :

  1. Miluji období, kdy to růžově kvete :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jarní fotečky! Taky miluju, když sakury kvetou. Letos to bylo ale brzo a díky větru brzo opadaly. Už se taky těším na první ledovou kávu venku, zatím na ni nedošlo :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Aj pri našej univerzite rastú sakury, ale ja som si ich tento rok nestihla vyfotiť :/ Fotky sú krásne

    OdpovědětVymazat
  4. Ty ozdobné třesně se začaly hojně vysazovat a jsou teď opravdu všude. Taky miluji, když kvetou, škoda toho, že začaly kvést moc brzo a pak ještě zmrzly :´( Ale hlavně, že už bude teplo.

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou opravdu povedené :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, moc krásné, až k úžasu, že třešně nejsou v obležení davů. Letos jsem si dělala legraci, že prvomájové políbení bude spíš na jablkem, než nad květy..., či spíš ty třešně, které dozrávají podstatně dřív, než jablka.
    Letos to byl můj nejkrásnější den, tohoto roku, užili jsme si to na maximum a dost možná i do zásoby. ☺♥ Krásnou neděli přeji.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera :) Škoda, že kvetou vždycky jen chvilku..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Sakury naprosto zbožňuji <3 pokaždé se těším, až budou kvést :) jééé, to je hezké, že jste si tam psali jména :)

    OdpovědětVymazat