MENU

neděle 2. května 2021

STĚHOVÁNÍ #3 | KUCHYNĚ

Krásné nedělní ráno vám přeji! U nás sice prší, ale stejně jsem neměla v plánu vyrazit ven - včera i v pátek jsem si sluníčka užila až, až a dnes mě čeká jenom práce. V dnešním článku se opět dozvíte, jak pokračuje celková rekonstrukce bytu a tentokrát bych se ráda zaměřila na kuchyň. Ta nám dala asi nejvíce práce, ale zároveň je to část, ze které mám největší radost. Jelikož se jedná o byt 1kk, kuchyňský kout je spojený s obývákem, ale pro jednoho člověka to určitě nevnímám jako omezující faktor. Linku jsme si nechali vyrobit na míru přes internet a i když jsme z toho měli trošku strach, nakonec dorazila v perfektním stavu a provedení opravdu odpovídalo fotkám na webu. V odstínu dubového dřeva ladí s podlahou a výsledek se mi moc líbí. Je to sice menší kuchyňka, ale mě samotné bude bohatě stačit. 




Co se týče samotné práce, jako první přišlo na řadu vybourání dlaždic z podlahy i ze zdi. Stejně jako koupelna, byl i tento kout v původním stavu. Spáry tedy nebyly nic moc a linka celkově působila zašlým dojmem. Opět jsem pro vás zdokumentovala rozdíl před/po a proměna je myslím znatelná na první pohled. Novinkou je samostatný sporák a digestoř, který předtím chyběl. Předchozí nájemník si totiž vystačil s mini přenosným vařičem, což na jednu stranu obdivuji, ale mě samotné by rozhodně nestačil. 



Kuchyňský kout není hotový jen z hlediska rekonstrukce, ale postupně jsem začala vybavovat jeho vnitřek. Nedávno mi přišla objednávka z Ikei, ve které jsem měla například sadu hrnců nebo mé oblíbené skleničky v různých designech. Ikea a Pepco u mě z hlediska výběru nádobí a doplňků do kuchyně vítězí na plné čáře!




Tolik ke kuchyňké lince a v dalším článku z této série už pravděpodobně uvidíte nějaký složený nábytek, na kterém momentálně pracujeme. Mohu prozradit, že vzhled pokoje bude v mém oblíbeném skandinávském stylu a v jednom z předchozích článků jsem mojí představu popsala podrobněji, tak můžete mrknout. Mějte se krásně! 

26 komentářů :

  1. To je krásný. Změna je opravdu velká. AŤ se ti hlavně krásně bydlí a jsi spokojená. Neskutečně se těším, až si takhle jednou budu zařizovat vlastní bydlení. Ale opravdu čekám, až bude moje. :-) A doplňky? Ty já miluji. Netuším, kam to jednou všechno budu dávat :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to tam moc pěkné! S přítelem jsme se po Novém roce také stěhovali do bytu a v jednom byl pouze vařič, což by nám určitě taky nevystačilo. Těším se na další část ze stěhování :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  3. jééé. vypadá to krásně :) taky se teď stěhuju, takže budu ráda za stěhovací články a inspiraci!
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  4. Super.. Tak to vypadá, že už brzy budeš bydlet.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teda Pavlínko, to je nádhera! Takové čisté a jednoduché, útulné ♥ :) věřím, že se ti v kuchynce bude krásně vařit. :) A souhlasím s kuchyŇskými doplňky - IKEA a Pepco jsou nejlepší :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Maličká, ale schopná! Mne by úplne stačila. Vyzerá krásne 🌿

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ať se ti tam dobře vaří. A těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá kuchyně, to bude dobrot. Klidně bych vrátila čas do doby, kdy jsme si taky zařizovali byt.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. No páni, kuchyň máš opravdu krásnou :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ikea a Pepco, to dobře znám, člověk by utratil všechno, co má :D
    Vypadá to krásně a jistě tam budeš velmi spokojená. Pro jednoho mi 1kk přijde úplně v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to suprově, vybrali jste krásný dekor:)

    OdpovědětVymazat
  12. Supeeer, kuchyně vypadá moc hezky. Hlavně, jak je čistá a vevnitř to máš pěkně naskládané. :D ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Změna je to super! Líbí se mi kuchyňská linka. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásná proměna. I s tak málo místem jste si hezky poradili. Já bych teda taky nezvládla vařit na 2plotýnkovém vařiči :D Těším se na celkový výsledek!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. Kuchyň vypadá opravdu nádherně. Miluju dřevo a asi takhle podobně bych si nechala udělat svojí kuchyň:) A Ikea a Pepco mají super věci, to souhlasím!

    OdpovědětVymazat
  16. Ja mám ešte menšiu kuchyňu a pokiaľ človek nehromadí zbytočne veľa vecí, tak to úplne stačí 😊 Po premene to vyzerá krásne, tak nech sa ti tam dobre varí 🥰😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Kde kupovať etické oblečenie / časť 04 — spodná bielizeň

    OdpovědětVymazat
  17. Kuchyň je opravdu krásná a útulná, pro jednoho člověka bohatě stačí. Já taky ráda nakupuji v Ikeii a Pepcu.

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, to je změna! :) Máš to nádherné, tak ať se ti tam hezky vaří :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  19. Wow, nádhera! Líbí se mi, jak je to malé a přitom docela prostorné. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná změna, tam vaření půjde samo. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tahle změna se povedla :-) Krásná kuchyňka

    OdpovědětVymazat
  22. Jee moc jsem se na tento článek těšila, viděla jsem ho už na Instagramu, ale neměla jsem teď vůbec čas se podívat na blogy ostatních, tak jsem se konečně dočkala! Je to super rozhodně je vidět rozdíl a moc se Vám to povedlo. ♥ V bytě budeš bydlet sama nebo s přítelem? A je tvůj nebo pronájem? Moc se těším na celkovou proměnu všeho ♥ Je to zatím vše moc krásné a s doplňky s tebou musím souhlasit pepco a ikea nikdy nezklamou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že tě články baví! :)) Bydlet budu sama v pronájmu, byt je ale mých rodičů. :)

      Vymazat
  23. Tohle znám. Na jaře nám dělala jedna firma rekonstrukci interiéru včetně kuchyně a taky nás čekalo stěhování do provizoria. Jak se říká, lepší vyhořet než se stěhovat, tak s tím musím souhlasit. Ani nevím, jestli se nám nakonec po nastěhování zpět do bytu všechno sešlo. Ale co beru jako pozitivum, tak je to, že člověk zjistí, že spoustu věcí nepotřebuje. :D

    OdpovědětVymazat