MENU

neděle 11. února 2024

PLESOVÁ SEZÓNA

I když jsou leden a únor pochmurné měsíce, zároveň je to období mnoha společenských událostí, mezi které patří i plesy. Naposledy jsem byla na maturitním plese bráchovi přítelkyně v minulém roce a kdybych pátrala v minulosti, tak další bych našla až v roce 2020, kdy maturoval sám brácha. Často na takové akce tedy nechodím, ale před týdnem se mi naskytla šance jeden ples navštívit a tak jsem tuto nabídku mé kamarádky s radostí přijala. Je to opět něco jiného a jednou za čas jsou takové akce příjemným zpestřením. V minulém článku jsem se vám zmiňovala o tom, že jsem měla objednané šaty, které mi měly přijít v den plesu. Ano, podařilo se! Šaty přišly takzvaně za 5 minut dvanáct a co víc? Sedí mi naprosto perfektně. Objednávky ze SHEIN mě zatím nikdy nezklamaly a oboje šaty skvěle padnou. Nakonec jsem zvolila černé s perličkami a můžete je vidět na následujících fotkách. Já jakožto člověk, který denně chodí v culíku a volné mikině (jelikož takové outfity se k mé práci hodí nejvíce a jako sociální pracovnice nemohu nosit krátké sukně či výstřihy s ohledem na cílovou skupinu mých klientů), jsem si ples mimořádně užila a po dlouhé době jsem se cítila žensky a elegantně. Byla to příjemná změna a odreagování v podobě "holčičího odpoledne". Chodíte na plesy a podobné akce často? :)

9 komentářů :

  1. Šaty jsou moc pěkné.
    Já na plesy nechodím vůbec - nerada tancuju (naposledy jsem byla na synově maturitním a to už je víc než 10 let :)).

    OdpovědětVymazat
  2. Když si tak vzpomenu, naposledy jsem byla na plesu tak 2 roky zpátky. Asi bych to měla napravit a na nějaký se zajít pobavit. <3 Šaty jsou moc krásné!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty :) jsem ráda, že přišly včas a padnou ti :). Jak jsem psala v minulém článku, každoročně se ségrou chodíme na maturák našeho gymplu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem fakt ráda, že šatky stihly dojít a ples se vám vydařil :) Ještě mi tu chybí fotečka tebe v šatech :D Vyhráli jste něco v tombole? :D Já byla letos po 7 letech na plese, na bráchovým maturáku :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem byla na plese minulý víkend. Je to ples ČVUTu, na který chodíme pravidelně :) Tento rok možná půjdu ještě na jeden a to je vše. No, když jsem byla na škole, chodila jsem víc :D
    Tobě se šaty povedly, úplně na tebe padnou :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Na plesy nechodíme. Ale šaty jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám plesy moc ráda, ale není teď čas :D Šaty jsou parádní :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty jsou krásné! My jdeme příští týden na poslední ples, takže tento rok celkem čtyři.

    OdpovědětVymazat
  9. Když si to tak vezmu, tak jsem byla na plese snad 3x v životě, moc tyto akce nevyhledávám :-)

    OdpovědětVymazat